سلام بچه ها
به مشکل عجیبی بر خوردم.بعد از نصب ویندوز 7 ویستام غیر فعال شد.کسی میدونه چیکار کنم؟
سلام بچه ها
به مشکل عجیبی بر خوردم.بعد از نصب ویندوز 7 ویستام غیر فعال شد.کسی میدونه چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز
منظورتون از غیر فعال شدن چیه؟
آیا وارد ویندوز نمیشه یا سیستم بوت نمیشه یا ارور میده؟
سلام دادا. وارد ویندوز نمیشه، وقتی میخواد log in کنه پنجره میاد که میگه اکتیو کنم یا product key جدید وارد کنم.
درود
شما باید بدونی که اکتیویشن ویندوز سون و ویستا با بوت منیجر اون در ارتباطه.
فکر نکنم بتونی کاری کنی. چون اگه سون رو اکتیو کنی ویستا از کار میوفته و اگه ویستا رو فعال کنی سون از کار میوفته.
این کار به نظرم نیاز نیست (منظورم ویستا و سون در کنار هم) بهتره xp و سون رو کنار هم نصب کنی.
البته معمولا پیغام اکتیو بعد از 15 ثانیه میره و وارد ویندوز میشه.
کارهایی که میمونه که انجام بدی اینه:
از تو سون برو تو درایو ویست و این فایلها رو تو شاخه system32 تغییر اسم بده:
بهترین نوع برای تغییر اسم اینه که یه پسوند old. بعدشون اضافه کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(برای دیدن پسوند فایلها در فولدر آپشن تیک گزینه "Hide Extensions of known file types" رو بردار.
Last edited by aqronis; 18-09-2009 at 13:42.
آقا دمت گرم، برم امتحان کنم ببینم چی میشه.
آپدیت: آقا وقتی میخوام تغییر نام بدم میگه:you require permission from TtrustedInstaller to make change t this file
چیکارش کنم؟؟؟
Last edited by raminhoo; 18-09-2009 at 16:12.
درود
از تو سون تغییر اسم بده اگه نشد اینکارو کن:
باید رو هر کدوم کلیک راست کنی و properties، بعد تب Security، بعد گزینه Advanced، بعد تب Owner، اونجا خودت رو Owner اون فایل معرفی میکنی، بعد OK رو میزنی تا به تب Security برسی و به یوزر Admin فول کنترل میدی.
اینکار رو برای همه فایل های بالا انجام بده.
آقا این کارو کردم، موقع Log in تو ویستا ، دیگه پیفام فعال کردن نمیاد.فقط یه مشکلی هست: دیگه تو ویندوزم نمیره، سریع Log off میشه !!!
درود
باید دو سرویس زیر غیر فعال باشن:
User Acount Control
SSP notification Service
منم این مشکلو داشتم . از این کرک استفاده کنی حله .
کد : Cyberserg.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا کجای ویندوز هستن؟؟؟باید دو سرویس زیر غیر فعال باشن:
User Acount Control
SSP notification Service
نمیدونم کجان؟
فقط یه چیز این دو تا سرویس باید تو ویستا غیر فعال باشن یا 7 . اگه ویستا باشه آخه من وقتی نمی تونم وارد ویستا بشم چطور اونا رو غیر فعال کنم
سلام
بهم کمک کنید....
راهی پیدا نشد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)