تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سينماي خانواده تا 800 تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ab2reza1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض سينماي خانواده تا 800 تومان

سلام به همه عزيزان. يكي از دوستام دنبال يه سينماي خانواده عالي تا حدود قيمت 800 تومن هستش. خودش يه ليست سوني در آورده بود اما من با توجه به چيزايي كه اينجا خوندم بهش فيليپس پيشنهاد كردم. تلويزيونشون سوني هستش حالا نظر شما چيه؟ لطفا به جزئيات بهم بگين و فرق سوني و فيليپس و برام بنويسين.
    ممنون و سپاس

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام به همه عزيزان. يكي از دوستام دنبال يه سينماي خانواده عالي تا حدود قيمت 800 تومن هستش. خودش يه ليست سوني در آورده بود اما من با توجه به چيزايي كه اينجا خوندم بهش فيليپس پيشنهاد كردم. تلويزيونشون سوني هستش حالا نظر شما چيه؟ لطفا به جزئيات بهم بگين و فرق سوني و فيليپس و برام بنويسين.
    ممنون و سپاس
    بهترین انتخابب تا رنج قیمت یک میلیون به نظر من rs7 پایونیر هستش

در زمینه تفکیک صدا و نرمی باس فلان حالا حالا ها مونده شرکت هایی مثل فیلیپس که سحله یاماها و...به نزدیکی پایونیر برسن .

RS7 TODOROKI پایونیر

حدود قیمت 850-870

The Sound of Thunder
    TODOROKI is the powerful music component system for people who really want to feel their music. What makes TODOROKI special is its outstanding sound clarity and power. And there's more: the system features cool, all-black styling and is highly flexible when it comes to expanding the configuration. All in all, Pioneer's TODOROKI will blow you away !

Features
    Three Big Beats For You
    Bass Power: Lots of it! TODOROKI's large 30cm active subwoofer delivers stronger, heavier bass.

High-Accuracy Sound Reproduction
    The system's 3-way front tallboy speakers guarantee excellent sound detail, while its thrilling reproduction of heavy beats reminds you of the music in your favorite club.

Cool and Sleek Styling
    With its no-nonsense, all-black gear design, TODOROKI looks at home in a club or wherever you like to rock.

Ready to Expand on Demand
    USB movie / music capability (with Pioneer DV-410V-K / DV-310-K DVD players)
    TODOROKI systems can be connected to USB mass-storage devices for easy playback of DivX & WMV*video files, JPEG photo files and WMA / MP3 / MPEG-4 AAC music files. (DV-410V-K Only)

Ready for iPod and other portable audio players
    TODOROKI HTP-RS7 accepts inputs from iPod and other USB devices through its lossless digital interface. Just connect your device to the front USB terminal and then operate it using TODOROKIs remote control and on-screen display. That's all you need to do to get thundering, high-quality music straight from USB.

160W x 5 + 200W subwoofer (RMS)
    Two 3-way front tallboy speakers, centre speaker, two satellite speakers, 30cm active subwoofer
    Auto MCACC with 5-band EQ
    HDMI Input & Output
    iPod Digital Interface
    Portable audio player ready
    Advanced Sound Retriever
    Auto Level Control
    Phase Control
    Last edited by Ami R 940; 12-01-2010 at 10:38.

3. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ab2reza1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا همه ميگن پايونير صداي توپي داره اما تصوير نه. حال چه بايد كرد؟آقا راهنمايي كنين لطفا

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

آقا همه ميگن پايونير صداي توپي داره اما تصوير نه. حال چه بايد كرد؟آقا راهنمايي كنين لطفا
    خیر اینطور نیست فکر می کنم شما پست های یکی از دوستان رو در این سایت خوندی مبنی بر بی کیفیت بودن پلیر پایونیر .

پلیر این دوستمون مشکلات فنی داره از دوستان من هستن ایشون , اتفاقا خودمم قبلا همون مدل 282 رو داشتم به هیچ وج اینطور نیست .

چیپست های مورد استفاده قرار گرفته پایونیر برای uspcaling در پلیر و پنل های hdtv هاش همیشه در هر محصولی پایین تر از excelllent نبوده تو این دو سال اخیر از دید سایت های ریو کننده و دیگر مراجع,و همیشه جز تحسین و تمجید من چیزی در این رابطه ندیدم!

بعد از پایونیر در زمینه upscaling توشیبا در رده دوم هست .

الان من دو مدل پایین تر از همین rs7 رو دارم مدل 787 هر موقع واقعا دی وی دی توش تماشا کردم لحظه ای نشده upscaling عالیش منو به وج نیاره .
    Last edited by Ami R 940; 13-01-2010 at 16:52.

6. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

با سلام امیر جان من نمایندگی بردم مشگلی هم نداشت به این نتیجه رسیدم که با تلویزیون های سونی همخوانی ندارد این مطلب رو جایی خوندم و خودم هم به این نتیجه رسیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •