سلام دوستای خوبم. مودم من شاتل هست. می خوام بدونم راهی وجود داره که ویندوز ( سون ) خودش اتوماتیک به اینترنت کانکت بشه و هی دستی کانکتش نکنم؟
سلام دوستای خوبم. مودم من شاتل هست. می خوام بدونم راهی وجود داره که ویندوز ( سون ) خودش اتوماتیک به اینترنت کانکت بشه و هی دستی کانکتش نکنم؟
بّله اکثر مودم هایی که الان توی بازار هستند میشه.مودم شما رونمیدونم.مودم-روتر هست؟
برید توی تنظیمات مودم تون اونجا که نوع کانکشن تون رو انتخاب میکنید به جای bridge ' گزینه PPPOE رو انتخاب کنید بعد هم یوزر و پس تون رو توی مودم سیو کنید
آقا واقعا از راهنماييت ممنونم. اما يه سوال ديگه. من از وقتي اين كاري كه شما گفتي و انجام دادم سرعتم بيشتر شده. كاملا محسوسه. آيا علت خاصي داره؟
خواهش میکنم
نه با هم فرقی ندارند دوتا روش شاید جنبه روانی داره
شما واسه مقایسه سرعتت می تونی توی هر دو حالت بری سایت speedtest.net و اونجا تست بگیری با هم مقایسه کنی هر چند اونم زیاد دقیق نیست
والا منم خيلي فكر كردم. قاعدتا دليل خاصي به ذهنم نرسيد. اما خدا وكيلي محسوسه تغييرش!!
اتفاقاً من شنیده بودم اگه دستی کانکت کنی بهتره ( از پشتیبانی فنی شاتل پرسیدم)
البته یه چیزم بگما. دیشب که رفتم درستش کنم دیدم روی PPPOE بود خودش. ممکنه از اون بوده باشه؟
چی؟ نفهمیدم چی شداحتمالا به خاطر ساعته
![]()
می گم گفته بودین از روی brdige بزار روی PPPOE ... اما خودش روی دومی بود. ممکنه از اون بوده باشه که سرعت کم بوده؟
آهان گرفتم
آره احتمالش زیاده که از همین باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)