من این تاپیک رو برای انتقاد از بعضی ایرانی ها در رانندگی - امیدوارم شما و من جزء این افراد نباشیم - زدم .
اتومبیل خوب و مقاوم و لوکس و .... و یا موتورسیکلت زیبا و پر قدرت و پر شتاب و .... تنها یک جنبه ی قضیه هستند . متاسفانه رعایت قانون در رانندگی در ایران اسف باره .
یادمه با چندتا از دوستان خارجیم درباره ایران گفتگو می کردیم . همگی از امنیت عجیب در شهرها اظهار تعجب می کردند . یکی از دوستان استرالیایی ما می گفت من شبها مجبور برای رفتن به خانه تاکسی بگیرم . چون از ناامنی منطقه شهری بیم دارم . ولی در تهران ساعت 4 صبح در خیابان قدم می زدم . تنها نقطه ی مشترک در ناامنی ایران از دید همگی ، رانندگی و رد شدن از تقاطع خیابان بود !
اشتباه نکنید این اصلا یک ژست و کلاس و ... نیست . من خودم بارها در امتحان رانندگی خارجی شرکت کردم و از بس سخت بود هر بار رد می شدم . یعنی از این همه قانون کلافه می شدم ! ولی واقعا رانندگی در این شرایط لذت بخش بود . یکی از خارجی هایی که به ایران آمده بود می گفت : مردمی که برای رد شدن از یک درب اینقدر با هم تعارف می کنند ، چطور برای رد شدن از یک چهارراه اینقدر بی رحم می شند !
متاسفانه این قضیه واقعیت دارد و رانندگی یک نمود خارجیست . در سایر امور هم بعضی از ما ایرانیها فرهنگ رعایت حقوق همدیگر را نداریم و از این بااصطلاح "زرنگ بازی " ها حتی احساس غرور و افتخار بهمان دست می دهد !
ادامه دارد ....