سلام به دوستان عزيز
ميخواستم بدونم كسي ميدونه اسم اين برنامه اي كه پليسا باهاش كار ميكنن چيه. هموني كه ميشه باهاش چشمو ابرو و دهنو و... رو كنار هم ميذارن (توسط راهنمايي هاي شاهدا) و بعد چهره مجرمو رو ميسازن؟
با تشكر![]()
سلام به دوستان عزيز
ميخواستم بدونم كسي ميدونه اسم اين برنامه اي كه پليسا باهاش كار ميكنن چيه. هموني كه ميشه باهاش چشمو ابرو و دهنو و... رو كنار هم ميذارن (توسط راهنمايي هاي شاهدا) و بعد چهره مجرمو رو ميسازن؟
با تشكر![]()
من توي همين سايت ديده بودم خيلي وقت پيش... پيدا كردم مي زارم...
سلام دوست عزيز.
نرم افزار پليس ها رو كه محاله بتوني همون رو پيدا كني، البته چيز خاصي نيست ها ، بانك اطلاعاتيش هست كه نرم افزار پليسها رو مهم كرده ، چون اونا به يك بانك عظيمي از مدل هاي مختلف قسمتهاي مختلف چهره دسترسي دارن كه من و شما هرگز به چنان منبع عظيمي دسترسي نخواهيم داشت ...
![]()
اما نرم افزارهاي زيادي هستن كه ميتوني باهاش اين كاري رو ميگي انجام بدي ...
نرم افزار Face Gnerator و يا Super GOO و ... من Super GOO رو از همه بيشتر قبول دارم ، چون علاوه بر امكان كار روي تصوير چهره يك فرد از روي سيستم ، قابليت چهره سازي هم داره ... Face Generator هم قبلا در انجمن معرفي شده كه اگر جستجو كنيد پيداش ميكنيد ( فكر كنم هموني باشه كه اين دوستمون اشاره كردن ، اما Face Generator براي ساخت چهره سه بعدي است و نه كار روي چهره ) ...
براي Face Generator به اين آدرس برو ( حجمش زياده ):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين برنامه هم شايد بدردت خورد ( حجم حدود 6 مگابايت ، نام برنامه : Fun Photor ) :
تصوير محيط برنامه :
اما بازم ميگم فقط Super GOO ...![]()
راستي در ايران هم يك برنامه براي اين كار ساخته شده بود كه تنها اشكالش سياه و سفيد بودن چهره اي بود كه ميساختيد يا روش كار ميكرديد ...![]()
موفق و مويد باشي.
دوستان ممنون
ولي كاش لينكهاي كرك شده رو معرفي ميفرموديد. آخه اينا دمو هست
ممنون
سلام دوست عزيز.
ناراحت نباشاين هم كرك Fun Photor :
فقط دوست عزيز نرم افزار Face Generator رو من كركي براش پيدا نكردم . بهتره از بچه هاي انجمن كرك براي كركش كمك بگيري...
موفق و مويد باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)