تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: درخواست کمک: لینوکس روپاک کردم دیگه ویندوز هم بالا نمیاد

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض درخواست کمک: لینوکس روپاک کردم دیگه ویندوز هم بالا نمیاد

سلام خدمت دوستان عزیز
    یه مشکل برای من پیش اومده. من درایو لینوکس رو از روی دستگاهم پاک کردم ولی بعد از ری استارت کردن دیگه هیچ منویی ظاهر نمیشه که به کمک اون بشه وارد ویندوز شد . لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم تا وضعیت به حالت قبل از نصب لینوکس برگرده؟
    (راستی روی دستگاهم سابایون 4.1 نصب بود)
    پیشاپیش تشکر میشه

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دوست عزیز،
    اولا ای کاش که جستجو می کردی چون در همون لحظه ی اول راه حل مشکلت رو پیدا می کردی!
    با این حال، سی دی ویندوز را بوت کن، در هنگامی که برای ادامه جهت نصب و یا ترمیم ازت سوال می کنه با زدن دکمه ی R به قسمت recovery برو و در اونجا بعد از انتخاب ویندوز مورد نظر، دستور زیر را بزن:
    fixmbr

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز،
    اولا ای کاش که جستجو می کردی چون در همون لحظه ی اول راه حل مشکلت رو پیدا می کردی!
    با این حال، سی دی ویندوز را بوت کن، در هنگامی که برای ادامه جهت نصب و یا ترمیم ازت سوال می کنه با زدن دکمه ی R به قسمت recovery برو و در اونجا بعد از انتخاب ویندوز مورد نظر، دستور زیر را بزن:
    fixmbr
    ّFix /mbr

.................................................. ...

منظورم
    Fdisk /mbr بود
    بله از Fixmbr هم کاملا درسته
    Last edited by sastwhc; 01-12-2009 at 11:40.

5. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

برا منم این مشکل پیش اومد یه بار دیگه دور لینوکس رو خط کشیدم چون هاردم پاک شد

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

برا منم این مشکل پیش اومد یه بار دیگه دور لینوکس رو خط کشیدم چون هاردم پاک شد
    بارها گفتیم که قبل از نصب راهنمای نصب توزیع را بخونید!
    من خودم این داستان رو بارها گفتم! حدود 4سال پیش بود که برای اولین بار لینوکس نصب کردم، برای نصبش یک فیلم 45 دقیقه ای دیدم!
    درست هست که اون موقع نصب سخت بود و مانند الآن نبود، ولی به هر جهت هر کار تازه ای دو راه برای شروع داره!
    اول، آزمون و خطا! که در این مورد خطرناک هست چرا که می تونه به پاک شدن هارد منجر بشه!
    دوم، خواندن تجربیات و راهنماهای موجود، که منجر به انجام صحیح کار و جلوگیری از هر گونه مشکل احتمالی میشه!

در همین انجمن خود من بیش از 10 بار نصب رو توضیح دادم! دوستان دیگه هم هر کدام 10 بار یعنی بیش از 30 - 40 راهنمای نصب غیر رسمی در این انجمن وجود داره، تازه راهنماهای نصب رسمی رو هم در نظر بگیرید.

خلاصه ی کلام اینکه دور لینوکس رو خط نکشید بلکه دور روش نصبتون رو خط بکشید و با نصب صحیح از لینوکس لذت ببرید

موفق باشید

8. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بارها گفتیم که قبل از نصب راهنمای نصب توزیع را بخونید!
    من خودم این داستان رو بارها گفتم! حدود 4سال پیش بود که برای اولین بار لینوکس نصب کردم، برای نصبش یک فیلم 45 دقیقه ای دیدم!
    درست هست که اون موقع نصب سخت بود و مانند الآن نبود، ولی به هر جهت هر کار تازه ای دو راه برای شروع داره!
    اول، آزمون و خطا! که در این مورد خطرناک هست چرا که می تونه به پاک شدن هارد منجر بشه!
    دوم، خواندن تجربیات و راهنماهای موجود، که منجر به انجام صحیح کار و جلوگیری از هر گونه مشکل احتمالی میشه!

در همین انجمن خود من بیش از 10 بار نصب رو توضیح دادم! دوستان دیگه هم هر کدام 10 بار یعنی بیش از 30 - 40 راهنمای نصب غیر رسمی در این انجمن وجود داره، تازه راهنماهای نصب رسمی رو هم در نظر بگیرید.

خلاصه ی کلام اینکه دور لینوکس رو خط نکشید بلکه دور روش نصبتون رو خط بکشید و با نصب صحیح از لینوکس لذت ببرید

موفق باشید
    من تا الان بیشتر از 20 تا توزیع لینوکس رو نصب کردم هیچ باری هم هیچ مشکلی برای اطلاعاتم پیش نیومد
    مشکل شما اینه که توضیحاتی رو که خود ستاپ میده نمیخونید و همش forward میکنید

11. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه XaniaR_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز،
    fixmbr
    من یک بار چنین مشکلی پیش اومد وخواستم همین کار رو بکنم ولی موقع این کار میگفت ممکنه با این دستو تمام اطلاعات شما پاک بشه؟؟؟!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

من یک بار چنین مشکلی پیش اومد وخواستم همین کار رو بکنم ولی موقع این کار میگفت ممکنه با این دستو تمام اطلاعات شما پاک بشه؟؟؟!!!!
    اصلا این موضوع صحت نداره، من نمی دونم متن دقیق پیام چی بوده، ولی این دستور صرفا سکتوری از هارد را که مربوط به بوت شدن سیستم است.
    A master boot record (MBR), or partition sector, is the 512-byte boot sector that is the first sector ("LBA Sector 0") of a partitioned data
    بنابراین هرگونه تغییری در این سکتور هیچگونه ارتباطی با جدول ایندکس های هارد شما نداره که بخواد اطلاعات شما رو مورد هدف قرار بده.
    این موضوع درست نیست، و اگر هم پیامی مبنی بر اون هست شاید به دلیل احتمالات است که در کامپیوتر و دنیای دیجیتال هر از گاهی می افتند! مانند خود من که چند وقت پیش کامپیوترم ناگهان خاموش شد! و دیگه هم روشن نشد! و من احتمال سوختن مادربرد رو می دادم، روز بعد قبل از اینکه به یک مرکز برای تعمیر برم دوباره امتحان کردم و در کمال تعجب سیستم روشن شد!!!
    این اتفاقات نادر هست، بنابراین از fixmbr با خیال راحت و البته at your own risk استفاده کنید

14. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •