سلام
من نرم افزار winavi رو دارم ولی یه کلیپ که تبدیل میکنه وسطش که حجم به 1.046.566 میرسه از وسط فیلم قطع میکنه و یه کلیپ دیگه میسازه هیچ جا هم تنظیمات ندراه از دوستان کسی نرم افزار حرفه ای تر سراغ نداره؟
سلام
من نرم افزار winavi رو دارم ولی یه کلیپ که تبدیل میکنه وسطش که حجم به 1.046.566 میرسه از وسط فیلم قطع میکنه و یه کلیپ دیگه میسازه هیچ جا هم تنظیمات ندراه از دوستان کسی نرم افزار حرفه ای تر سراغ نداره؟
دوست من واسه اینکه دی وی دی رایت کنی و تو پلیرهای استاندارد بازش کنی باید همین کارو بکنه.
تو فیلمهای دی وی دی همیشه فیلم از چند تکه ی 1 گیگا بایتی تشکیل شده و پلیر به صورت اتوماتیک هر کدوم که تموم شد بعدی رو باز میکنه.
اینجا مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)