سلام،
به نظرتون مشكل چيه وقتي ميخوام برنامه اي مثلا Rosetta Stone يا Ultra Surf نصب كنم پيغام صفحه آبي مياد و سيستم رو ريست ميكنه! به نظرتون مشكل از چيه؟؟ ويندوزم تازه عوض شده! آيا مشكل سخت افزاري هست؟؟![]()
سلام،
به نظرتون مشكل چيه وقتي ميخوام برنامه اي مثلا Rosetta Stone يا Ultra Surf نصب كنم پيغام صفحه آبي مياد و سيستم رو ريست ميكنه! به نظرتون مشكل از چيه؟؟ ويندوزم تازه عوض شده! آيا مشكل سخت افزاري هست؟؟![]()
الان برنامه اي مثل Adobe Acrobat 9 pro نصب كردم وقتي واردش ميخوام بش Agree ميزنم باز همون پيغام صفحه آبي مياد!
همچنين برنامه اي مثل HD Tune
واقعا نمي دونم مشكل چيه در صورتي كه خيلي برنامه هاي ديگه مثل Kaspersky يا هر فايروالي يا هر برنامه گرافيكي ديگه اي بدون مشكل نصب ميشه!!!
سلام مشکل سخت افزاری هست/
معمولا ن این مشکل بر میگرده به رم/
موفق باشید
مشكل سخت افزاري باشه اما سيستم راحت بالا مياد؟ فقط با برنامه هاي خاصي مشكل پيدا كنه؟؟
در بعضی از مواقع احتمال وجود بدسکتور در هاردتون این رو منجر میشه. یه بار داریوهاتون رو چک دیسک کنید و ببینید آیا مشکلتون حل شده یا نه.
اگه مشکلتون حل نشد من پیشنهادم اینه که شما از یه CD ویندوز دیگهای که شبیه CD ویندوز شما نباشه استفاده کنید. شاید مشکلتون حل بشه.
مشکل از لحاظ سخت افزاری خراب بودن سخت افزار نیست.
بعضی مواقع برمیگرده به مچ نبودن قطعات و نیم سوز شدن. شما یه بار پایه رمهات را چک کن ببین درست هست یا نه.
واقعا نمي دونم ديگه چيكار كنم سي دي ويندوز ديگه نصب كردم اما مشكل وجود داره!
پايه هاي RAM چك كردم اما نمي دونم چه جوري در مورد سالم بودنشون اطمينان پيدا كنم!
يا اينكه امكان داره پايه هاي اسلات رم مشكل داشته باشه؟؟ اما چطور مشكل داره اما الان من اينجام و امكان داره 24 ساعت سيستم بدون مشكل روشن بمونه و اينترنت و گرافيك كار كرد؟
راهنمايي كنيد لطفا!!
ایا از انتی ویروس یا نرم افزار امنیتی استفاده می کنید؟
بله ! Kaspersky & OuPost
همون دیگه این دوتا با هم ناسازگارن
شما یکیشو پاک کن ببین جواب می گیری یا نه
outpost رو پاک کن به نظر من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)