تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: معرفی یه نرم افزار برای Split Join DVD که با فرمت TS کار کنه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض معرفی یه نرم افزار برای Split Join DVD که با فرمت TS کار کنه

سلام
    یه نرم افزار میخوام که بتونه به شکل موثری با فایلهای نسبتا حجیم TS کار کنه کاری که میخوام شامل امکانات Split و Join کاراست
    از یه برنامه سبک و رایگان روی لینوکس استفاده کردم یه کم کند بود و بین صدا و تصویر تاخیر مینداخت من میخوام سرعتش نسبتا خوب باشه و خیلی طول نکشه حجم کل فایلها در حدود 3 گیگ هست که میخوام به یکی تبدیلشون کنم نمی خوام کیفیت رو از دست بدم.

خاصیت دوم اینه که نرم افزار بتونه خروجی نهائی به استاندارد DVD دربیاره!
    ممنون

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

11 Check This

درود;

ببین این به کارت میاد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی...
    Last edited by Mr Andersson; 28-10-2009 at 04:25.

3. این کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نرم افزار جالبیه ... رایگان هم هست.
    براساس ffmpeg کار میکنه کلا این ffmpeg و mencoder خیلی ازشون استفاده میشه و تقریبا مشکل کدکها رو توی ویندوز حل کردن (اKMPlayer,K32 Windows Classic,...)
    این دستورات ffmpeg , menoder رو روی لینوکس دارم و راحت میتونم هر فرمتی رو تبدیل کنم ولی معمولا (به خاطر ناشی گری و تسلط نداشتن روی بیت ریت و ...) کیفیتشون یه کم افت میکنه
    این نرم افزار میتونه قسمت 2 رو توی سوالم جواب بده ولی قسمت اول رو چیکارکنم؟
    نرم افزرهائی مثل Adobe Primier به درد این کار میخورن؟ من Join , Split میخوام اونم ویژوال (وگرنه با ffmpeg میشه یه کارائی کرد ولی وقت گیر و سخته باید برم منوال بخونم....)

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

من فایلهای ts خودم رو با Mpeg2Cut2 هم Cut می کنم و هم Split. خروجی هم Save میشه یعنی دوباره تبدیلش نمی کنه. برای تبدیل به dvd هم نسخه جدید vso convertx to dvd مشکلت رو حل می کنه.

موفق باشید.

6. این کاربر از Razel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

11 Split

درود;

نرم افزرهائی مثل Adobe Primier به درد این کار میخورن؟ من Join , Split میخوام اونم ویژوال (وگرنه با ffmpeg میشه یه کارائی کرد ولی وقت گیر و سخته باید برم منوال بخونم....)
    در جواب سوال دومتون بگم به نظر من نرو 9 این کار رو خوب انجام میده. اما استفاده به عنوان Join و Split از پریمیر معقول به نظر نمیاد. چون این نرم افزار هم استاندار های خودشو داره در نسبت سایز تصویر و ممکنه ویدئو شما رو به هم بزنه. هم دوباره render میگیره و فقط Save نمیکنه که اینجاست که ممکنه تغییر کیفیت داشته باشید. و اما در مورد سوال اول, آیا پس از کار با این نرم افزار افت کیفیت داشتید؟

.......

8. این کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه نسخه سال پیش از پریمیر دارم که نصبش نکردم ... میخواستم ببینم مشکلی نداره که شما مشکلشو فرمودین.

با توجه به توضیحاتی که Razel گفتند به نظر میاد همین Mpeg2Cut2 گزینه عالی باشه همینکه رندر نمیکنه و فقط سیو میکنه یعنی همه چیزی که توی سوال اول میخوام رو انجام میده واسه سوال دوم چون هنوز فیلم رو در نیاوردم امتحان نکردم ولی به نظر نمیاد مشکلی باشه.
    این نرم افزار MPEG2CUT2 گیر میاد؟ رایگان هست یا نه؟ بهرحال باید برم دنبالش...
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت

پيش فرض

با توجه به توضیحاتی که Razel گفتند به نظر میاد همین Mpeg2Cut2 گزینه عالی باشه همینکه رندر نمیکنه و فقط سیو میکنه یعنی همه چیزی که توی سوال اول میخوام رو انجام میده واسه سوال دوم چون هنوز فیلم رو در نیاوردم امتحان نکردم ولی به نظر نمیاد مشکلی باشه.
    این نرم افزار MPEG2CUT2 گیر میاد؟ رایگان هست یا نه؟ بهرحال باید برم دنبالش...
    ممنون
    بله این برنامه رایگان هست و حجم زیادی هم نداره. اگر پیدا نکردی بگو تا برات آپلود کنم.

11. این کاربر از Razel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بله این برنامه رایگان هست و حجم زیادی هم نداره. اگر پیدا نکردی بگو تا برات آپلود کنم.
    ممنون توی همین فروم درخواست دادم...
    اگر هم نشد میشه پیداش کرد (توی یه سرچ بیشتر توی انجمن های --- مطرح شده بود ) بهرحال میشه پیداش کرد ولی جرات نکردن زیاد بگردم (آخه توی ویندوزم بدون آنتی ویروس و....)
    لطفا اگه وضعیت اینترنتون خوبه آپلود کنید اگه نه نیازی نیست میتونم بعدا دانلودش کنم.
    از همه دوستان ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون توی همین فروم درخواست دادم...
    اگر هم نشد میشه پیداش کرد (توی یه سرچ بیشتر توی انجمن های --- مطرح شده بود ) بهرحال میشه پیداش کرد ولی جرات نکردن زیاد بگردم (آخه توی ویندوزم بدون آنتی ویروس و....)
    لطفا اگه وضعیت اینترنتون خوبه آپلود کنید اگه نه نیازی نیست میتونم بعدا دانلودش کنم.
    از همه دوستان ممنون
    خدمت شما:
    کد:
    حجمش کمتر از یک مگابایته و به صورت پرتابل هست. اگه hot key ها رو یاد بگیری کار کردن باهاش راحت تره.

موفق باشید.

14. این کاربر از Razel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من دقیقا نمیدونم TS شما دقیقا چه مشخصاتی داره ولی برای ویدئو و مسائل مربوط بهترین سایت، سایت زیره ...

کد:
    بگردید .. دست خالی بر نمیگردید ...

16. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •