یه سری اطلاعات در مورد اینترنت wireless میخواستم.(منظورم adsl که به مودم وایرلس وصل بشه نیست.منظورم وایرلسی هست که شرکت مستقیماً سرویس میده)
1_نوع تکنولوژی مورد استفاده
2_تجهیزات مورد نیاز
3_قیمتها
یه سری اطلاعات در مورد اینترنت wireless میخواستم.(منظورم adsl که به مودم وایرلس وصل بشه نیست.منظورم وایرلسی هست که شرکت مستقیماً سرویس میده)
1_نوع تکنولوژی مورد استفاده
2_تجهیزات مورد نیاز
3_قیمتها
وایرلس همون تکنولوژی بیسیم هستش که از امواج رادیویی، برای انتقال سیگنال استفاده میکنه یعنی اینکه مودم این نوع سرویس مثلا تا 1 کیلومتر امواج رو دریافت میکنه و به این ترتیب سیگنال میگیره... برای تقویت گیرندگی امواج اینترنت وایرلس میشه از انتن دست ساز استفاده کرد آنتی که در پایین هم عکس رو میذارم براتون .. کلا از این نوع سرویس برای لپتابها خیلی استفاده میشه و شما به راحتی میتونید در محیط خونه استفاده کنید
پهنای باند این نوع سرویس از ای دی اس ال بیشتره و معمولا شرکتهای تجاری و بورس از این نوع سرویس استفاده میکنند ..
تجهيزات بستگي به خود ISP داره قيمت هم بسته به نوع sharing بين دو يا چند نفر فرق ميكنه اما شما باید یک کارت شبکه وایر لس PCI(حدود 30 هزارتومان)رو بگیرید و به کامپیوتر وصل میکنیدش.بعدش میتوانید توسط لپتاپ هم مثلا به اینترنت بصورت وایرلس وصل بشید البته اکسز پوینت از کارتهای pci بهتر هستند
يك آنتن كه پارابوليك باشه بهتره و يك كارت شبكه معمولي که عکسش رو در کی از انجمنها گذاشتند براتون میذارم
کلا اگر اشتباه نکنم هزینه اولیه وایرلس بالاست .. مثلا آنتنش فقط ممکنه 60 هزار براتون تموم بشه .. البته مثل اینکه جدیدا قیمتهاش پایین اومده
شرکتهایی که در تهران این سرویس رو خدمات میدند زیادند این چند تا رو براتون نام میبرم
- البرز
- داتک
- پارس آنلاین
- دیتا
- شاتل
اینا اطلاعاتی بود که من داشتمبیشتر از این نمیدونم .. حالا اگه دوستان بیشتر میدونند بیان کمک کنند
ممنون Gilopa جان.
این انتن هوایی خروجیش به چه چیزی وصل میشه؟به اکسس پوینت؟
آره فکر کنم ... مطمئن نیستم ولی
من لب تاپ dell inspiron 1520 دارم و چون تو شهر ما adsl نیومده من از اکسس پوینتd-link dwl-g700ap دارم استفاده میکنم یک انتن هم داره روی پشت بام گذاشتم با خود مودم و بصورت بیسیم میگیره و با کابل میاد داخل خونه به لب تاپ وصل میشه انتنش دقیقا مثل همین عکس که اساتید گذاشتن حالا می خواستم بدونم باید چی کار کنم که بصورت بی سیم داخل خونه از اینترنت استفاده کنم مثلا با گوشی موبایل وصل بشم به انترنت راهی داره باید قطعه دیگهایی بگیرم در کل اگه میشه راهنمایی بفرمایین؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)