<FONT style="FONT-SIZE: 8pt; font-face: Tahoma" face=Tahoma>مدیر عامل شرکت ندا رایانه:
<B></SPAN></P>سعادت افزود: وايمكس سرويسي است كه بيش‌تر در اماكني استفاده خواهد شد كه امكان بهره‌مندي از سرويس ADSL را ندارند. اين سرويس به دليل جوان بودن در جهان هم خيلي عموميت نيافته و عمدتا براي كاربري اينترنت از ADSL استفاده مي‌شود.
مدیرعامل شرکت ندا رایانه گفت: همان طور كه در برخي شركت‌ها از سرويس WIFI به عنوان كمك استفاده مي‌گيرند‌، وايمكس نيز مي‌تواند در كنار ADSL قرار بگيرد و حتي در مواردي كه امكان بهره‌مندي از فيبر نوري و كابل كشي نيست، مورد استفاده باشد. اما اينكه جايگزين ADSL شود ممكن نيست و حداقل در حال حاضر اين اتفاق نخواهد افتاد.
اين كارشناس با اشاره به پروانه وايمكس و مفاد آن گفت: شركت‌هاي مجري پروژه وايمكس بر طبق پروانه اجراي كار، اجازه ارایه سرويس در حال حركت را ندارند و تنها قادر خواهند بود براي سرويس‌هاي ثابت امكانات وايمكس را ارایه دهند.
سعادت سرويس وايمكس را در حوزه رقابتي، رقيب سرويس‌هاي نسل سوم در موبايل دانست و گفت: اگر بنا به نگاه رقابتي ورود وايمكس به عرصه ارتباطات و اطلاعات باشد، وايمكس رقيب سرويس‌هاي 3G موبايل است كه البته تا زماني كه اجازه ارایه سرويس‌هاي در حال حركت را ندارد، نيز اين موضوع چندان مطرح نيست بنابراين مقايسه وايمكس با ADSL اشتباه است.
به گفته وی كاربري صحيح وايمكس در سرويس‌هاي در حال حركت معنا پيدا مي‌كند. علاوه بر اين كه در جايي قابليت استفاده دارد كه ارتباط سيم، شبكه‌هاي سيمي و فيبر نوري وجود ندارد و استفاده از وايمكس راحت‌تر است.
وي درباره قيمت سرويس وايمكس و تفاوت آن با ADSL، با ابراز بي‌اطلاعي از تعرفه سرويس وايمكس گفت: با توجه به سرمايه‌گذاري سنگيني كه در راه‌اندازي اين سرويس شده است فكر نمي‌كنم قيمت ارزاني داشته باشد.