تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: نصب فینگرپرینت روی xp x64 برای vostro 1520

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض نصب فینگرپرینت روی xp x64 برای vostro 1520

سلام
    من دیروز یه vostro 1520 گرفتم. هاردو فرمت کردم و یه ویندوز xp x64 روش نصب کردم. تمام درایور ها رو تونستم نصب کنم غیر از یه چیز ه تو divice manager که نوشته biometric coprocessor نصب نشده. زنگ زدم نمایندگی گفت این ماله fingerprint هستش که الان رو لب تاپ کار نمی کنه. در واقع اصلا نمودونم از کجا تو xp میشه فعالش کرد. کسی ممیدونه چطوری میشه اینو نصب کرد؟ اونم برای xp x64. مرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی بلد نیست ؟

داره خودمونی میشه ir_elf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز اولا اگه فینگرپرینت داره لب تاپت که هیچی با یه برنامه مثه Driver Genius Professional Edition می تونی درایورش رو بدون جستجو راحت اپدیت کنی و یا بک اپ بگیری (در مورد کل درایورها هم صادقه)
    در ثانی اگه فینگر پرینت نداری. در بعضی از نسخه های ویندوز x64 برخی درایورها جهت امنیت برای شناختن به ویندوز، داخلش تعبیه شد که هیچ نیازی نیس بهش.
    موفق باشی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز اولا اگه فینگرپرینت داره لب تاپت که هیچی با یه برنامه مثه Driver Genius Professional Edition می تونی درایورش رو بدون جستجو راحت اپدیت کنی و یا بک اپ بگیری (در مورد کل درایورها هم صادقه)
    در ثانی اگه فینگر پرینت نداری. در بعضی از نسخه های ویندوز x64 برخی درایورها جهت امنیت برای شناختن به ویندوز، داخلش تعبیه شد که هیچ نیازی نیس بهش.
    موفق باشی.
    درایور رو با یکی از این نرم افزار هایی که درایور پیدا می کنن نصب کردم. ولی نرم افزاری که باهاش از فینگر پرینت لبتاپم استفاده کنم هنوز پیدا نکردم. چون ویندوزم خودش نداره این برنامه رو.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام مگه درايور باهاش نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •