تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: هوافضا ، نرم افزار یا مکانیک !!!؟

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض هوافضا ، نرم افزار یا مکانیک !!!؟

سلام
    خوب کنکورم 5 شنبه هست. داشتم درباره ی رشته های مختلف میخوندم ، بین چند تا گیر کردم

اول از همه بگم که من واقعا عاشق نرم افزار هستم و بخاطر همین تا الان 3 تا مقاله به زبان انگلیسی دادم و توی پروژه ی آپا - دانشگاه شریف ، چند ماهی بودم ولی اومدم بیرون (بخاطر مدیریت ضعیفش)

Mrinfo - Reverse Code Engineering
    PE Infection - How to inject a dll
    و یکی هم در رابطه با یکی از توابع کتاب خانه ای پایگاه اوراکل

ولی دیدم هوافضا تلفیقی از نرم افزار ، مکانیک ، شیمی و ... میتونه خیلی خوب ارضام کنه ولی اصلا در رابطه به بازار کارش نمیدونم !؟ آیا بعد از سال 72 خصوصی سازیش گسترش پیدا کرد ؟

مکانیک چی ؟ اونم دررابطه با بازار کارش یک توضیحی میدید؟؟

من تاپیک معرفی رشته ها رو خوندم که به این ابهامات رسیدم و گفتم این مطرح کنم که اگه کسایی در این زمینه فعالیت دارن ، بیان و یک اطلاعاتی بدن

ممنون

2. این کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

خوب منم مثل شما پارسال کنور دادم وعلاقه شدیدی به نرم افزار داشتم و تونستم تو یکی از دانشگاه های صنعتی کشور قبول بشم..تا حالا ازش راضیم رشته جالب و خوبیه البته بعضیا میگن بازار کار نداره اما من مخالفم تو این رشته باید یه چیزی یاد بگیری اگه بنا باشه ناپلعونی پاس کنی هیچجا برات کار گیر نمیاد..مثلا تو کلاسمون دخترای هستند که بلد نیستند حتی یک کامپیوتر رو روشن کنن ..طبیعتا اینا هیچی نمیشن..
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام ممنون
    اگه کسی هم توی هوافضا و مکانیک هم هست خوشحال میشیم که نظرشو بشنویم

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    از سوی دیگر همان‌طور كه پیش از این گفتیم مكانیك بخشی از علم فیزیك است و حتی دانش‌آموزان دوره متوسطه نیز با علم مكانیك در كتاب فیزیك خود آشنا می‌شوند
    (نقل و قول از سایت گزینه 2 هستش)
    من تا الان فکر میکردم به مکانیک علاقه دارم ولی این مباحثی که گفته جز زبان همش رو تو کنکور تستاش رو نزدم!
    به نظر شما کلا بیخیالش شم؟ نظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

یک انتقادی دارم ، چرا مسئولین سایت قبل از ایجاد بخش ، ارزیابی نمیکنن که آیا نیروی کافی برای پاسخ گویی به سوالای مطرح شده هست یا نه. تمام سایت هم همینطوره.
    -----------------------------------------

الان بین چند راهی هستیم. فکر کنم وایسم تا توی همایش جواب سوالامو بگیرم سنگین ترم تا تاپیک ایجاد کنم و وقت خودم صرف نوشتن تلف کنم. (میدونم پستم پاک میشه )

7. این کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Mini Engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خوب من مهندس مکانیکم ... از زبون من میشونی مهندسی مکانیک بازارش خوبه و همچنین باید علاقه زیادی به کارت داشته باشی

من خودم مهندس کنترل کیفیت یه شرکت بزرگ تولید کننده تجهیزات نفتی هستم و دو سال با حقوق عالی اونجا مشغولم ... به کارم هم شدیدا علاقه دارم

__

چند تا نکته رو در نظر داشته باش :

1- ابدا مطالبی که میخونی حتی 30 درصدشون هم به کارت نمیاد !!! کلا چیزی که دانشگاه میخونی چرت و پرت هست !

2- وقتی میخوای وارد صنعت بشی باید استانداردها و پیش نیازهای مورد نظر رو بدونی ... پس باید همزمان با تحصیل ات تجربه هم کسب کنی ... شده کار آزمایشی توی یه شرکت

3- کار شما همش این نیست بشینی پشت کامپیوتر و مثلا با سالید مدل کنی و ... !!! خیر ... بهترین قشه کش هم باشی اگه تو کار نیای و نباشی بقیه له ات می کنند

آخرسر : ببین کلا صنعت مکانیک با درس اش کاملا مجزا هستند ... پس باید از همون اول پیش نیازهای صنعت رو با درس هات یاد بگیری !

9. 6 کاربر از Mini Engineer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    من دارم مکانیک می خونم
    علاقه شدید به هوافضا داشتم و دارم
    فقط متاسفانه الان وقت تایپ کردن ندارم
    1-2 روزی منتظر بمونی مفصل میگم توی این رشته ها چی میگذره
    فشار زیادی به خودت نیار
    خوش باشی
    علی علی

11. 2 کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پویا جان یه زمانی که من فکر میکردم به رشته های مهندسی علاقه دارم(زمان جاهلیت!!) این دوتا تاپیک رو زدم.یکیش در مورد مهندسی مکانیک واون یکی در مورد هوافضا.گفتم شاید به دردت بخوره.اون موقع هم جناب seyyedi خیلی کمک کردند

در مورد مهندسی مکانیک:
    کد:
    در مورد مهندسی هوا فضا:

کد:

13. 3 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

آقا من شدیدا به مهندسی هوافضا علاقه دارم .من هر چی جستجو میکنم در رابطه با این رشته همش چیزهای مشابه میاد . خواهشا تمام توضیحات مربوطه به این رشته رو بدین. گرایشهای مختلفش رو ، پیش نیازهاش رو ...

این آقای Amirdb میدونه من چقدر علاقه دارم به این رشته

مرسی

15. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    پویا جان اولا توجه کن که تموم حرفایی که من میزنم از دید یه علاقه مند به مکانیک و هوافضاس
    دوما من میخواستم خیلی مفصل براتون توضیح بدم که امیر خان محبت کردن لینکهای سال پیش رو گذاشتن پی یه نگاهی هم به لینک هایی که امیر خان گذاشته بنداز تا منم توضیح کمتری بدم

من فکر می کنم نرم افزار برای شما مناسب باشه چون هم علاقه داری و هم استعدادش رو
    اما باید بدونی که دانشگاه دقیقا اون چیزی که توی میخوای نیست
    نمونش هم همین که با شریف رفتی همکاری کنی اما دلزده شدی و هم حرف های جناب مهندس

بنده یه پیشنهاد دیگه ای هم غیر از نرم افزار دارم که در آخر حرفام بهتون میگم

در مورد هوافضا فکر میکنم یه اشتباهی کرده باشید
    هوافضا به نرم افزار نیاز داره و از نرم افزار استفاده میکنه اما در اون خبری از تولید نرم افزار نیست مگه اینکه بخواید نرم افزار های مورد نیاز رشته رو ایجاد کنید که تقریبا همشون وجود دارن

در مورد بازار کار هوافضا توی اون تاپیک ها خیلی گفتم
    خصوصی سازی هم در حال افزایش و شرکت های خصوصی زیادی هم وجود دارن و همچنین دارن به وجود میان
    یه نگاهی به بازار هواپیماهای بدون سرنشین بندازی قشنگ دستت میاد چه صعودی داره

اما در مورد مکانیک هم اصلا نگران نباش
    میشه گفت بعد از برق پرکارترین همین مکانیک هست
    توی تموم سالهایی هم که دانشگاه ها به وجود اومدن و مکانیک تدریس میشه چه توی خارج و چه توی ایران مکانیک همیشه جزء تاپ ترین ها بوده و هست
    دلیل ساده ای هم داره
    هر جا صنعت باشه مکانیک هم هست
    و چون صنعت روز به روز پیشرفت میکنه این رشته و بازارش همین طور پیشرفت میکنه

با وجود همه اینها اینم باید بگم که رشته های هوافضا و مکانیک هر دو رشته های خیلی سنگینی هستن و کار و مطالعه درسی زیاد و به طبع وقت گذاشتن زیادی رو می طلبن که شاید کچلت هم بکنه دی:

مکانیک رشته ای هست که هم تخصصی هست و هم بین رشته ای
    تخصصی هست چون فیزیک سخت خودش رو میطلبه همچون سیالات و آلاستیسیته و پنوماتیک و غیره
    بین رشته ای هست چون یه رشته مادر محسوب میشه و درسایی رو می خونین که کمابیش توی رشته های دیگه هم هست
    مثلا شما از یه طرف مبانی برق ، اقتصاد مهندسی رو میخونید که بقیه هم میخونن و از طرف دیگه مقاومت مصالح1و2و3 رو میخونین که حتی مقاومت مصالح2 اون توی خیلی جاها برای عمرانی ها اختیاری هست چه برسه بخوان 3 رو بخونن
    البته قصد توهین به عمرانی ها ندارم
    اونها هم فولاد و بتن سختی رو میخونن که ما نمی خونیم

هوافضا تخصصی تره و تقریبا میشه گفت اصلا بین رشته ای نیست

پس تا اینجا باید بدونید که برای رفتن رفتن به هوافضا و مکانیک باید ریاضیات و فیزیک بسیار قوی و متفاوت از نرم افزار رو مطلبه و اگه توی اینها قوی نباشی و بری به این رشته ها باید توی ترم 1و2 پدر خودت رو در بیاری تا قوی بشی

و اما پیشنهاد آخر بنده:
    به نظر من شما به یه رشته ای برو که هم خیلی سخت نباشه و هم خوشت بیاد و بتونی بخونیش و در کنارش هم به علاقه ات به نرم افزار بتونی بپردازی
    اینم بدون که اگه مکانیک یا برق یا مهندسی پزشکی و همین هوافضا رو رفتی سنگینی اونها تقریبا وقتی نمیزاره که به علاقه ات به نرم افزار فکر کنی
    من کسی رو میشناسم که سال 80 رتبه 2 هزار و خورده ای آورد و به کامپیوتر هم علاقه خیلی زیادی داشت
    رفت نقشه برداری خوند و در کنارش هم به علاقه اش پرداخت
    حالا هم کار خوب گیرش میاد که بکنه ولی نمی کنه و درس میخونه و هم تحقیقات کامپیوتری و برنامه نویسی میکنه

در آخر به حرف های آقای مهندس هم توجه کن چون حرفاشون فقط در مورد مکانیک صدق نمی کنه

آقا من شدیدا به مهندسی هوافضا علاقه دارم .من هر چی جستجو میکنم در رابطه با این رشته همش چیزهای مشابه میاد . خواهشا تمام توضیحات مربوطه به این رشته رو بدین. گرایشهای مختلفش رو ، پیش نیازهاش رو ...

این آقای Amirdb میدونه من چقدر علاقه دارم به این رشته

مرسی
    nits جان دقیقا چی میخوای؟
    بپرس اگه بلد باشم جوابت رو میدم

من که پارسال خیلی راجع به این رشته گفتم
    این که چه گرایشهایی داره
    چه پیشنیازهایی داره
    یادت رفته

علی علی

17. 6 کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •