تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: 1ماشین می خوام بخرم تا 10میلیون چی بخرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض 1ماشین می خوام بخرم تا 10میلیون چی بخرم

سلام
    1 ماشین می خوام بخرم تا 10 میلیون به نظر شما چی بخرم که عزیتم نکنه و همش تو تعمیر گاه باشم خودم با سمند موافقم خواستم نظر شما دوستان رو هم بدونم

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

دوست عزیز شما خواسته هاتون رو به ما بگو تا بتونیم بهتر کمکت کنیم یعنی برای خانواده میخوایی ؟ و.....

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دقیدا بگید چه جوری میخواید ازش استفده کنید برای خانواده مکیخواید یا تنها خودتون واسه مسافرت زیاد استفاده میکنید
    چه انتظاری از ماشین دارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام ما دو نفر هستیم و حدودا ماهی دو بار میام تهران چون خانمم اهل تهران هست و باید خانوادش رو ببینه 1 ماشینی می خوام که خوب راه بره و نرم باشه در حال حاضر پراید دارم ولی از پراید خوشم نمی یاد 1 سمند 84 دیدم نوک مدادی میگه 10200000 ولی خیلی تمیز هست حالا موندم که چکار کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس اگه دو نفر هستید میتونید به 206 مدل 83 و پایینتر و سیلو 81 پایینتر هم فکر کنید.هر دو ماشینهای خوبی هستن مصرف کمی دارن
    سیلو تا حدودی کم اصتحلاک هم هستش نسبت به 206 .سمند هم گزینه خوب یهستش ولی یه مکشلی داره که اونم توی گار کرد زیاد بدنه خیلی شل و ول میشه ولی ماشین جادار و خوبی هستش .
    چون زیاد فکر کنم تو راه باشین باید ماشین کم صدایی هم باشه که به نظرم سیلو انتخاب خوبی هستش خب به خاطر جوونی شما و همسرتون 206 هم خوبه چون فکر نکنم وسایل و لوازم سفر آنچنانی با خودتون داشته باشید .
    البته چون شما تاهل هستین و حتما قصد تعویض ماشین رو بعد از مدتی خواهید داشت در آینده حتما هم نیاز به ماشین بزرگتری دارین اگه میخواین راحت باشین و تا مدتی مثلا 5-6 سل ماشین عوض نکیند و ماسفرتهای راحتی داشته باشید سیلو با جای بار خیل خوب حرکت نرم بهترین گزینه میتونه باشه.
    البته 10 تومن گزینه های زیاید از جمله چند نوع مرسدس بنز مدل 1980 تا 1990 میتسوبیشی گالانت 93-94 هوندا آکورد و حتی با 7 تومن هوندا سیویک و میتسوبیشی لنسر مدل 1993 -94 هم میتونید بخرید .بنا به دلیل بالا که حتما میخواین راتحت فروش بره بعدا توصیه نکردم بهتون.

6. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اولا قیمت خیلی بالا گفته
    ولی بهترین انتخاب برای شما سمند و 405 هست که به نظر خودم 405 بهتره چون قطعاتش بهتره و از نظر اصطحلاک وضعیت بهتری داره البته تو جاده سمند بهتره ولی اون قدر برتریش محسوس نیست

رامین شرمنده پستامون هم زمان شد
    Last edited by corey; 11-08-2009 at 09:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من خودم هم سی ال و دوست دارم ولی فکر کنم چون قدم بلند هست تو این ماشین راحت نباشم این سمندی که بهم قیمت دادن چی می ارزه اینقدر ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تو سی ال و جام نمیشه قدم بلنده و فکر کنم 206 این مدل که گفتین خرجش بالا باشه و همش تو تعمیر گاه باشم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سییلو نا جایی خوبی داره فقط مشکل صندلی های عقب اون هستش که کمی نشستن زو تو پشت ماشین سخت میکنه ولی راحته قسمت جلو مشکلی نداره جای پا زیاده.
    نمیشه گفت همش تو تعمیر گاه ولی خب بازم یه مشاین فرانسوی هستش خرج بالایی داره.

11. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    دیشب رفتم سمندی رو که گفته بودم خریدم نشون مکانیک و نقاشم دادم گفتن مشکلی نداره و خودم هم راضی هستم ازش ولی تنها اشکالی که داره و منم خیلی حساس هستم اینه که ماشین داخلش صدا میاد از تو در مخصوصا اون چراغی که تو سقف ماشین هست اینو باید چکارش کنم عصابم خورد میشه باید ببرم پیش کسی یه خودم باید پنبه بزارم داخلش ممنون میشم جواب بدین

13. این کاربر از aminvictor63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •