Fight Night Round 4
سازنده: EA Canada
ناشر: EA Sports
ژانر: Sport
پلتفرم: X360 , PS3
تاريخ انتشار: June 30, 2009
سری بازی Fight Night Round از مشهور ترين بازی های بوكس هست ... چند روز قبل دموی قابل بازی FNR 4 برای دانلود بر روی اينترنت گذاشته شد ... منم اين دمو رو دانلود و بازی كردم و حالا ميخوام توضيحاتی در مورد بازی بدم :
وقتی برای اولين بار دمو رو اجرا ميكنيد Tutorial بازی شروع ميشه ... در اين قسمت مربی در مورد كاربرد های يه نوع حركت يا ضربه توضيح ميده و در پايين صفحه چگونگی انجام اون حركت و ضربه زدن با نمايش دكمه ها توضيح داده ميشه ... آنالوگ سمت راست برای ضربه زدن استفاده ميشه آنالوگ سمت چپ برای حركت و جا خالی دادن ، دكمه های X . Y . A . B برای هل دادن و گرفتن بازيكن و از LT هم برای دفاع كردن استفاده ميشه ... بعد از تمام كردن بخش Tutorial به منوی بازی ميرويد و ميتوانيد يه مسابقه را شروع كنيد ... اولين چيزی كه در اول مسابقه نظر شما رو جلب ميكنه گرافيك عالی بازی هست ... وقتی مسابقه شروع شد به سمت حريف رفتم و با يه لحظه غفلت ضربه ی بدی از حريف خوردم و به روی زمين افتادم ... وقتی Reply اين ضربه پخش شد خشك شده بودم
جمع شدن صورت و پاشيدن خون از دهان واقعا عالی و بی نقص ساخته شده بود
وقتیReply تمام شد چون كاراكتر روی زمين افتاده بود نما به اول شخص تغيير كرد ! و بعد از اون با آنالوگ سمت چپ و راست بايد تعادل خودمون رو حفظ ميكرديم تا از روی زمين بلند بشويم ... اين بخش واقعا هيجان انگيز بود و صدا گذاری عالی اين بازی در اين هنگام مشخص ميشد ( صدای تپش قلب نفس نفس زدن بازيكن و صدای تشويق تماشاچی ها ! ) بعد از اين كه از روی زمين بلند شدم حريف بی درنگ به سمت من آمد و من با دفاع كردن ضربه های خيلی قوی اون رو به روی زمين انداختم ( اونقدر زدمش كه ديگه نتونست پا بشه ! ) و من برنده شدم ... واقعا فكر نمی كردم EA بتونه اينقدر خوب اين بازی رو طراحی كنه ... همه چيز عالی بود از گرافيك و گيم پلی تا صداگذاری همه بی نقص بود ...
اگر ضربه های پشت سر هم و بي فايده بزنيد و حريف دفاع كنه از Stamina شما و Block حريف كم ميشه ...
وقت های استراحت وسط بازی هم بسيار خوب ساخته شده بود اما به نظرم اگه گزينه هايی اونجا ميزاشتن كه مربی تكنيك های بيشتری رو برامون توضيح بده خيلی بهتر ميشد
دموی قابل بازی
Fight Night Round 4
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد: