با سلام به همگی
خوب داستان از این قراره که ما میخوام ماشین بخریم و پولمونم در حد 12 تومان یکمی بیشتر هستش میخواستم بدونم از ماشین های زیر کدوم بهتره....
1 : 206
2: 405
3: سمند lx
4: ریو
5: خودتون یکی بگید....
سمند LX
206
405
ریو
اونی که شما میگید
با سلام به همگی
خوب داستان از این قراره که ما میخوام ماشین بخریم و پولمونم در حد 12 تومان یکمی بیشتر هستش میخواستم بدونم از ماشین های زیر کدوم بهتره....
1 : 206
2: 405
3: سمند lx
4: ریو
5: خودتون یکی بگید....
بنظر من ريو !
اگه بگی که چه انتظاری از ماشین داری و کدوم فاکتورها برات مهم تره دوستان بهتر راهنماییت می کنن
من اگر خودم تنها بودم 206 مخریدم
اگر زن داشتم ریو میخریدم
اگر بچم داشتم سمند میخردم..
اگر پولدار بودم در هر صورت مزدا 3 میخریدم..![]()
دوست عزیز به نظر من نسبت به تعداد خانواده ات باید انتخاب کنی درضمن اطلاعاتی که من بهت می دم در رده ی همین 4 ماشین است و این که منظورم از کلاس(1)شیک بودن از نظر خودم و کلاس(2) شیک بودن بین مردم است که به صورت مقامی گفته شده.
206 شتاب: عالی سرعت:خوب فضای داخلی: تا 4 تفر تعادل:از سرعت 120 به بالا خطر آفرین است کلاس(1):اول
کلاس(2):اول
lx شتاب: خوب سرعت:عالی فضای داخلی: تا 5 نفر تعادل:تا سرعت 160 راندنش بی خطر است کلاس(1):چهارم
کلاس(2):دوم
405 شتاب: خوب سرعت:عالی فضای داخلی:تا 5 نفر تعادل:تا سرعت 160 راندنش بی خطر است کلاس(1):سوم
کلاس(2):چهارم
ریو شتاب: خوب سرعت:خوب فضای داخلی:تا4 نفر تعادل:تا سرعت 140 راندنش بی خطر است کلاس(1):دوم
کلاس(2):سوم
206 کدوم تیپش؟ (به 405 و ریو میخوره منظورتون تیپ 2 بوده)
معیار هاتونو حتما بگید ولی علی الحساب اینو داشته باشید:
206 تیپ 2: خودرویی با کیفیت ساخت خوب و نسبتا چابک کم مصرف و در عین حال هندلینگ و شتاب نه چندان جالب و فضای داخلی و صندوق بار کوچیک برای مسافرت و خانواده و همچنین گران بودن قطعات و تعمیرات...
405: خودرویی با محبوبیت بسیار بالا در بین همگان، بازار فروش تقریبا عالی، فضای داخلی خوب، هندلینگ نسبتا خوب، تعمیر و قطعات هم نسبت به هم رنج هاش خوب تر توانایی های حرکتی هم نسبتا خوب، در عوض تکنولوژی قدیمی و به روز نبودن و آتش سوزی مصرف سوختش هم نسبت به 206 و ریو بیشتره . و ...
سمند: از نظر امکانات تقریبا از چیزایی که گفتید بهتره، فضای داخلی نسبتا زیاد و مناسب برای مسافرت، تقریبا نرم و راحت، فرمانپذیری خوب، قطعاتش هنوز اونقدر ارزون و تعمیرش فراوون نیست که بگیم مثل 405، ولی دور تر هم نیست، مصرف سوختش هم نسبت به 206 و ریو بیشتره و اگه مواظبش نباشی زود تر از بقیه از فرم میوفته
ریو: متاسفانه این خودرو هنوز برای من تا حد زیادی ناشناخته مونده، کولرش قوی هست و هندلینگش هم خوب، نسبتا کم مصرف هست، توانایی های حرکتیش به 405 نمیرسه و ...
اگه ناقصه ببخشید. (فعلا اینا اومد به ذهنم)
ضمن اینکه اگه براتون مقدوره یه سر به قوانین انجمن اتومبیل قسمت مشاوره و درخواست مشاوره بزنید. لینکش توی امضام هست. از اونجا میتونید تعدادی از معیار هایی که مد نظر دارید رو انتخاب و اینجا بذارید.
![]()
سلام.
انتظاراتتون رو بگيد تا بشه بهتر كمك كرد. جناب فرشاد هم كه همه گفتني ها رو گفتن![]()
اوه اوه اوه... واقعا ببخشید... من قیمتی که گفتید 12 تومن رو ندیدم.... واسه همین گزینه خودمو حذف میکنم. (تندر فول)
همونطور که دوستان گفتن ... باید مطرح کنی که از ماشینت چه انتظاراتی داری ... بعدش می شه با توجه به نیازهای شما یکدومشونو پیشنهاد کرد ...
دوستان من یه سوال دارم ... چرا می گن 206 بالای 120 تا سرعت خطرناکه ... ؟ فقط بخاطر وزنشه ؟؟؟
به دو دلیل.
یکی چسبندگی ماشین کم میشه و دیگری هم هندلینگ 206 زیاد جالب نیست.
هندلینگ 206 رو میدونم خوب نیست ولی تا بحال چیز زیادی راجع به چسبندگی نشنیدم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)