سلام. سؤالی که بسیاری از افراد تازه وارد به دنیای لینوکس میکنند این است که کدام میز کار بهتر است . من در این انجمن جای این بحث رو خالی احساس کردم و به همین خاط این تاپیک رو زدم تا در مورد معایب و محاسن دو میز کار Gnome و KDE صحبت کنیم .
KDE
Gnome
سلام. سؤالی که بسیاری از افراد تازه وارد به دنیای لینوکس میکنند این است که کدام میز کار بهتر است . من در این انجمن جای این بحث رو خالی احساس کردم و به همین خاط این تاپیک رو زدم تا در مورد معایب و محاسن دو میز کار Gnome و KDE صحبت کنیم .
KDE میز کاری هست که از نظر من تنوع توش زیاده ولی خب نسبت به Gnome کمتر پایداره ... یه بدی هم داره واسه من که تو توزیع فدورا کمتر پایداره.. البته در نسخه 11 قول هایی داده شده که پایداری تضمین شده البته هنوز خودم امتحان نکردم...
ولی ابزار kde نسبت به گنوم بیشتر و این مشخصه.
راستی یه چیز دیگه یادم رفت بگم عمر میز کار KDE از Gnome بیشتره. که البته همه میدونید...
من خودم هر کاری میکنم نمیتونم از KDE استفاده کنم
ولی با گنوم خیلی خیلی راحت هستم
جالبه.راستش من به مدت زیادی با Gnome کار میکردم ولی وقتی Kubuntu 9.04 دیدم محو زیباییش شدم الآن من خودم دارم با KDE کار میکنم ولی در کل کم و کاستی هایی توش هست البته بعضی محسنات هم داره که تو Gnome وجود نداره .
این دوتا مقاله رو بخونید اگر انگلیسیتون خوبه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته هر کدوم مزایا و معایبی داره اما انتخابشون نود درصد برمیگرده به سلیقه
پس بحث درمورد مزایا ومعایب اینها فایده چندانی نداره
تاپیک هم تکراریه
اقا یون مرغ بهتر هست با خروس؟
این بحث ها مثل بحت AMD یا Intel هست و فقط وقتی امام زمان ظهور کنه جوابش معلوم میشه.
ولی به نظر من از نظر زیبایی KDE و از نظر سبک بودن و شباهت بیشتر به ویندوز و و بهتر بودم و مگولی بودن و حال دادن فقط Gnome.
من خودم با گنوم حال میکنم.
البته هنوز 9.04 رو امتحان نکردم.
هر دوتاشون خوبن اما من خودم GNOME رو ترجیح میدم که سبک تر و ساده تره. البته KDE هم بسیار زیبا و fancy هست.
كاملا سليقه ايه و بحث فايده اي نداره. براي همين به نظر من بهتره فقط تو نظر سنجي شركت بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)