با سلام
سوالم اين بود كه چون من 90% اوقات جايي از اب تاپم استفاده مي كنم كه دسترسي كامل به برق دارم و هميشه ميتونم كابلشو بزنم تو برق ميشه بگيد چطور مي تونم بهترين استفاده ونگهداريو از باطري لب تاپ بكنم؟؟![]()
با سلام
سوالم اين بود كه چون من 90% اوقات جايي از اب تاپم استفاده مي كنم كه دسترسي كامل به برق دارم و هميشه ميتونم كابلشو بزنم تو برق ميشه بگيد چطور مي تونم بهترين استفاده ونگهداريو از باطري لب تاپ بكنم؟؟![]()
اول بگو لپ تاپت چیه؟
بعد یک سر به اینجا بزن کلی بحث شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لب تاپم hp -dv4-105033 هستش؟؟؟خوب حالا ميشه بگيد چكار بايد كنم؟؟![]()
به عنوان یك قاعده كلی به صورت عادی استفاده كنین
به برق باشه باطری هم درنیارین
فقط هفته ای یك بار بگذارین تا حد 10 تا 20 درصد شارژ باقیمانده با باطری كار كنه
همین
بهترین حالت اینه که بین 40 تا 80 درصد شارژ داشته باشید و البته اگر لپ تاپ شما امکانش رو داشته باشه جلوی شارژ شدن رو بعد از رسیدن به 80 درصد بگیرید و با AC کار کنید تا هر وقت که دوباره شارژ کم بشه و به 40 درصد برسه (لپ تاپ Dell این قابلیت رو داره ولی بعد از هر بار Restart باید دوباره فعالش کنید)
البته در محدوده 40 تا 80 بهترین حالت 50 درصد هست
ضمنا به گفته دوستان بد نیست هفته ای یک بار شارژ رو تا 20 درصد خالی کنید ولی در سایر مواقع اجازه ندید شارژ بیشتر از 80 یا کمتر از 40 باشه
باز هم میگم به اون تاپیک سر بزن تا اطلاعاتت بیشتر بشه
آیا در ایسر 5738 این قابلیت برای کنترل مقدار شارژ وجود دارد
یا برنامه ای وجود دارد که این کار را برای کل لپ تاپ ها انجام دهد
شایان جان آیا اطلاعات شما از یه منبع معتبر هست
بله من از چند منبع معتبر خارجی این اطلاعات رو گرفتم وگرنه تجربه من در کار با لپ تاپ هنوز 2 هفته هم نشده...نوشته شده توسط f-soltani
اینجا می تونید منابع معتبر خارجی که این مطالب رو نوشتن ببینید:
در هر صورت تصمیم گیری با خود شماستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که گفتم من تجربه زیادی در کار با لپ تاپ ندارم ولی تا جایی که می دونم اون قابلیت رو فقط مدل خاصی از لپ تاپ های سونی قادر به انجامش هستندنوشته شده توسط f-soltani
در لپ تاپ های دل هم قابلیتی هست که جلو شارژ شدن باتری رو میگره تا زیادی شارژ نشه ، حالا شما باید ببینید در نرم افزار های اختصاصی لپ تاپ خودتون چنین قابلیتی هست یا نه
من هم مثل شما دنبال نرم افزاری هستم که بشه این کار رو مثل سونی انجام بده
اگر به نتیجه برسم حتما در تاپیک بالا معرفی خواهم کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)