تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: پست های منتقل شده از تاپیک " نکات مثبت و منفی لپ تاپ ها"

داره خودمونی میشه the dead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Dell Studio XPS 1640

1. قدرت و کارآیی بسیار عالی
    2. صفحه نمایش LED با کیفیت خیلی خوب
    3. دی وی دی رام مکشی Slot Load
    4. کلید های مولتی مدیای فینگر تاچ
    5. زیبایی منحصر به فرد و خیره کننده
    6. قدرت مناسب اسپیکرها
    7. صفحه کلید خوب و راحت
    8. کیف پارچه ای Dell که همراهشه! (من که باهاش خیلی حال می کنم)

9. صفحه نمایش Edge to Edge

1. یه کمی داغ می کنه
    2. به خاطر براق بودنش اثر انگشت روش می مونه.
    3. کارت گرافیکش می تونست قوی تر باشه (البته من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم)
    آقا من شک ندارم. شما يکی از کارمندهای زيگورات هستی که انقدر سنگ دل را به سينه ميزنی
    توجه من خودم طرف دار دل هستم ولی از وقتی که رفتم پهلو رفيقم(تعمير کار نوت بوک) گفت که اين studio xps 16
    هم خراب از کار در آمد
    بی خيال خريد XPS شدم
    Last edited by the dead; 02-07-2009 at 23:13.

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا من شک ندارم. شما يکی از کارمندهای زيگورات هستی که انقدر سنگ دل را به سينه ميزنی
    توجه من خودم طرف دار دل هستم ولی از وقتی که رفتم پهلو رفيقم(تعمير کار نوت بوک) گفت که اين studio xps 16
    هم خراب از کار در آمد
    بی خيال خريد XPS شدم
    اقا این دوستتون چیا میگفبت درباره 1640؟
    من از هر کسی تو این فروم پرسیدم ازش تعریف کرده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا منم 2 روز پیش رفتم پایتخت بین 2-3 مدل گیر کرده بودم ولی تقریبا همه مغازه هایی که میرفتم از خراب شدن xps 1640 برام میگفتند آخرشم sony FW390-jch پلاس گرفتم
    خیلی خوبه صفحه نماشی 16.4 wide و عالی
    گرافیکشم ATI 3650 به نظر خوب میاد
    ویندوز ویستا home
    فقط تنها مشکلی که داره اینه که 64 bit هستش
    حالا نمیدونم این 64 بیت بودن خوب هست یا نه دوستام میگن قوی تر از 32 بیته ولی نرم افزاراش کم پیدا میشن

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزيز من يکی از عاشقای XPS 1530 در دو سال پيش بودم وقتی رفتم بخرم همه مغازه دارا گفتن اينا همش ميسوزه
    کلاً بی خيال لپتاپ خريدن شدم
    باز دوباره 9 ماه پيش دل محصول جديد زد به نام Studio xps 16 & 13
    گفتم اين شايد مثل اون نباشه انقدر صبر کردم تا بياد ايران وقتی رفتم بگيرم توصيفات رو شنيدم دوباره بی خيال
    شدم
    علتی که من خيلی حال کردم با XPS 1530 اين بود که Hardware
    اولترا قوی داشت
    و علتی که با Studio XPS 16 حال کردم اين بود که همون XPS 1530 چند سال پيش رو با Front side bus 1066 و رم های DDR3 ارائه داد
    اشتباه نکنيد لپ تاپ Studio Xps 16 از لحاظ Performanced حرفای زيادی برای گفتن داره ولی از لحاظ عمر طبق تحقيقات من حماقت خريدش.
    Last edited by the dead; 03-07-2009 at 10:43.

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

دوست عزيز من يکی از عاشقای XPS 1530 در دو سال پيش بودم وقتی رفتم بخرم همه مغازه دارا گفتن اينا همش ميسوزه
    کلاً بی خيال لپتاپ خريدن شدم
    باز دوباره 9 ماه پيش دل محصول جديد زد به نام Studio xps 16 & 13
    گفتم اين شايد مثل اون نباشه انقدر صبر کردم تا بياد ايران وقتی رفتم بگيرم توصيفات رو شنيدم دوباره بی خيال
    شدم
    علتی که من خيلی حال کردم با XPS 1530 اين بود که Hardware
    اولترا قوی داشت
    و علتی که با Studio XPS 16 حال کردم اين بود که همون XPS 1530 چند سال پيش رو با Front side bus 1066 و رم های DDR3 ارائه داد
    اشتباه نکنيد لپ تاپ Studio Xps 16 از لحاظ Performanced حرفای زيادی برای گفتن داره ولی از لحاظ عمر طبق تحقيقات من حماقت خريدش.
    بسوزه؟؟؟!!! میگم اگه منبع تحقیقاتت مغازه دارها هستش که واویلا!!
    عزیزجان تووی همین انجمن هستن خیلیا که 1640 را دارن.. اصلن اینجا هیچ.. برو فرومهای معتبر جهانی و Review های مختلفی که هستش را نگا کن.. در طول تاریخ هنوز لپتاپی نسوخته که اومدی میگی 1640 میسوزه!!! مگه لامپه که بسوزه

6. 2 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بسوزه؟؟؟!!! میگم اگه منبع تحقیقاتت مغازه دارها هستش که واویلا!!
    عزیزجان تووی همین انجمن هستن خیلیا که 1640 را دارن.. اصلن اینجا هیچ.. برو فرومهای معتبر جهانی و Review های مختلفی که هستش را نگا کن.. در طول تاریخ هنوز لپتاپی نسوخته که اومدی میگی 1640 میسوزه!!! مگه لامپه که بسوزه
    اولاً اون سايت ها از لحاظ performance لپ تاپ ها رو measure ميکنن
    نه از لحاظ طول عمر
    دوماً شما تعميرگاه های لپتاپ برو ببين تو اين 2 ماهی که studio xps 16 اومده چند تاش دسته اوناس

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

the dead دوست عزيز اينها همش شايعه هست ، در حال حاضر بهترين لپ تاپ Game و مالتي مديا دل همين 1640 هست كه من خيلي كم شنيدم مرجوعي داشته باشه شايد 2 در 100 حالا چه برسه به اينكه بخواد بسوزه
    اين بحث هم ربطي به تاپيك نداره ميتونيد تو قسمت مشاوره يا تاپيك XPS ها بحث كنيد
    با تشكر

9. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هم خراب از کار در آمد
    بی خيال خريد XPS شدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میشه منو روشن کنی شما که بیشتر اطلاع داری که بالاخره 1640 از نظر خرابی چجوریه؟بد دراومده؟
    آخه من میخوام این هفته بخرمش این چیزایی که الان خوندم منو به شک انداخت!
    البته تو تاپیکای دگ خیلی تعریف کرده بودن حالا میشه منو راهنمایی کنی؟چون بین 1640 و 1199 شک دارم ولی به نظرم 1640 با همین کانفیگ اگه اونجور که اینجا گفتن خراب نباشه واقعا عالیه

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میشه منو روشن کنی شما که بیشتر اطلاع داری که بالاخره 1640 از نظر خرابی چجوریه؟بد دراومده؟
    آخه من میخوام این هفته بخرمش این چیزایی که الان خوندم منو به شک انداخت!
    البته تو تاپیکای دگ خیلی تعریف کرده بودن حالا میشه منو راهنمایی کنی؟چون بین 1640 و 1199 شک دارم ولی به نظرم 1640 با همین کانفیگ اگه اونجور که اینجا گفتن خراب نباشه واقعا عالیه
    pami_wega که خودش توی بازاره حرف آخر را گفتش.. آخرین سیستم رجیستر یوزر که همکار حرفه ای انجمن لپتاپ و خودش وارد کننده هستش هم 1640 هستش.. ببین خودم از طرفداران اچ پی هستم ولی اگه پست آخر تاپیک اچ پی را از من بخوانی میبینی چند تا انتقاد از عقب ماندگی اچ پی در چند ماهه اخیر نسبت به رقبا نوشتم.. حیفه یک و خرده ای بودجه صرف کنی بعدش وقتی میذاری کنار 1640 از خریدت پشیمون شی ضمنن Dell شرکتی نیستش که اوونم تووی سری High End لپتاپهاش بد عمل کنه.. با یه گارانتی قوی میتونی با خیال راحت بری 1640 را بگیری..

12. 4 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلامم..
    pami_wega که خودش توی بازاره حرف آخر را گفتش.. آخرین سیستم رجیستر یوزر که همکار حرفه ای انجمن لپتاپ و خودش وارد کننده هستش هم 1640 هستش.. ببین خودم از طرفداران اچ پی هستم ولی اگه پست آخر تاپیک اچ پی را از من بخوانی میبینی چند تا انتقاد از عقب ماندگی اچ پی در چند ماهه اخیر نسبت به رقبا نوشتم.. حیفه یک و خرده ای بودجه صرف کنی بعدش وقتی میذاری کنار 1640 از خریدت پشیمون شی ضمنن Dell شرکتی نیستش که اوونم تووی سری High End لپتاپهاش بد عمل کنه.. با یه گارانتی قوی میتونی با خیال راحت بری 1640 را بگیری..
    زیادم نباید وسواس به خرج داد نه؟دگ باید دلو بزنم به دریاو دل بگیرم!!!!!!
    ممنون از راهنماییت فقط میشه بگی درکل برای بازی هم درحد معمول مناسب هست؟البته تاپیک بازیهارو خوندم همه تعریف کردن!!!!!!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •