سلام
من دارم یک هاست راه اندازی میکنم
میخواستم ببینم ایا پهنای باند مهم هست برای یک هاست یا سرعت اینترت
اگر پهنای باند مهم هست چه قدر یعنی چند گیگ وقیمت ها گه جوری هست
متشکرم
سلام
من دارم یک هاست راه اندازی میکنم
میخواستم ببینم ایا پهنای باند مهم هست برای یک هاست یا سرعت اینترت
اگر پهنای باند مهم هست چه قدر یعنی چند گیگ وقیمت ها گه جوری هست
متشکرم
راستی من از 128 صبانت استفاده میکنم شیراز
پهنای باند این سرعت چند هست ایا میشود این پهنای باند را اضاف کرد
شما میخواهید هاست راه اندازی کنید یا سایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه سایت میخواهید راه اندازی کنید که براش هاست بخرید:
اگه بازدید زیاده 10 گیگ کافیه نه اگه کمه همون 1 گیگ.
ولی اگه بخواهی سرور راه اندازی کنی و به مردم هاست بدی باید ترابایتی پهنای باند تهیه کنی
يعني شما مي خواهيد هاستينگ راه اندازي كنيد ؟؟ يك ريسلر و... تهيه كنيد و به فروش هاست بپردازيد ؟؟
يا مي خواهيد يك سايت راه اندازي كنيد ؟؟ و مي خواهيد در خريد هاست مشورت كنيد ؟؟
پهناي باند شما مقدار حجمي است كه كاربران ميتوانند از سايت شما استفاده كنند و معمولا به صورت ماهانه است.
به طور مثال يك پهناي باند 100 مگابايتي يعني : در ماه كاربران ميتوانند يك فابل 50 مگي دانلود كنند و اگر هر صفحه شما 500 كيلوبايت باشد. حدودا از 102 صفحه بازديد كنند اگر اين مقدار براي شما در يك ماه كافي نباشد بعد از اتمام آن سايت شما ديگر در دسترس نخواهد بود.
اگر توضيخات بيشتر و قيمت ميخواهيد pm بديد
Last edited by ali9095; 22-06-2009 at 11:04.
سلام
من میدونم شمامیخواهید هاست راه بندازید ! ولی برای ایجاد هاستینگ شما باید از اینترنت پر سرعت تری استفاده کنید . شما با سرعت 128 ( آپلود مهم تر ) میتونید یک نفر در سایت خود به صورت انلاین داشته باشید که اگه به دو نفر آنلاین برسه سرعت بالا آمدن سایت شما بسیار پایین خواهد آمد . و در صورت بالا رفتن افراد انلاین سایت شما دیگر نمیاید ! شما باید دست کم از اینتر نت 2مگ استفاده کنید که اگه شخصی از اینترنت بالا برخوردار بود بتونه با سرعت سایت شما رو باز کنه . واگه سایت شما افراد آنلاین 10 نفر داشت شما با پایین آمدن سرعت روبه رو نشید . در هر صورت خرید از سایت های هاستینگ بهتر به نظر میرسه . اگه باز کمک خواستید pm بدبد .
ممنون از تمام راهنمایی هاتون من هم منظورم همین بود که iload گفت
اگر سرعت اینترنت من همین 128 باشه ولی پهنای باند زیاد داشته باشم چی باز هم میتونم تعداد کاربران انلاین زیادی روی سایتم داشته باشم
راستی سایت من یک سایت دانلود نرم افزار هست سرعت دانلود کاربران چه جوری میشه؟
ایا اپلود هم مانند دانلود هزینه داره؟
من یک adsl 1gig صبانت دارم ولی از بعد از ظهر میتونم ازش استفاده کنم چون اداری هست سرعت این کافی هست برای هاست؟
فقط هم سایت خودم روی هاست هست و کار فروش هاست رو نمیخوام انجام بدم
با تشکر از راهنمایی هاتون
فكري كه شما داريد به اين راحتي ها هم نيست !و هزينه بالايي داره اگر اين طوز بود هر كسي يك ديتاسنتر شحصي راه اندازي ميكرد و نمي رفت فضا و يا سرور اجاره كنه !
شما با سالي چند هزار تومان ميتونيد يك هاست تهيه كنيد ! و يا از هاست هاي رايگان استفاده كنيد .
![]()
دوست عزیز ببخشید شما فرق هاست از سایت میدونی؟
شما یک جا میگی هاست میخوام ردیف کنم یک جا میگی سایت دانلود میخوام ردیف کنم!!!!!!!!!!!
اینها خیلی با هم فرق میکنه. هاست یعنی شما از خارج سرور اجاره میکنید و در ایران به عنوان یک شرکت هاستینگ فضا اجاره می دهید. سایت یعنی شما یک فضا از جایی اجاره میکنید و صفحات و فایلهای خودتون رو ی آون قرار می دهید.
اما شما میخواهید یک سایت دانلود راه اندازی کنید و فایل رو هاستی که خریدداری میکنید قرار بدید برای دانلود.پس هیچ ربطی به راه اندازی هاست نداره.
یک اولا شما باید یک هاست قوی انتخاب کنی که در زمانی که کاربرت زیاد میشود به سی پی یو ش فشار نیاد و سایتت رو نبنده.
البته در اول کار با یک هاست متوسط هم میتونی شروع کنی. بعد که کاربرت زیاد شد باید یک VPS یا سرور جداگانه برای خودت دست و پا کنی.
دوم با این اینترنت افتضاحی که در ایرانی اصلا کار آپلود صرفه نداره.
سوم باید هاستیگ شما وارز باشه تا وقتی از سایتت شکایت میشود به خاطر فایلهای روی هاست . سایتت رو تعطیل نکنه.
چهارم اگر میبین سایتی دانلود مشهور تو ایران دارند کار میکنند فکر نکن با اینترنت کیلوی ایران دارند آپلود انجام میدهند اینها
یا خودشون ISP هستند.
یا یک سرور در خارج از کشور اجاره کرده اند و دسترسی به ویندوز سرور از راه دور دارند. سپس فایلها رو از جاهای دیگر به این سرور (با سرعتهای بالایی که تو ایران خوابش رو ببنیم) انتقال میدهند و چون دسترسی به ویندوز سرور دارند تغییرات لازم رو در فایل(تغییر نام، فشرده سازی، پسورد با نام سایت) را در اونجا انجام داده سپس بر روی سایت قرار می دهند.
میخوای سایت درست کنی من الان 3 ماه وقت نکردم سایتم به روز کنم بیا اونجا بنویس هزینه ام نمیخواد بدی
p30ebook.com p30ebook.org
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)