با سلام خدمت دوستان یه سوال از محضرتون دارم
من یه موتور برق دارم که روش نوشته 3300kva این کا وی آ یعنی چی
و من چند وات و چند آمپر میتونم از این موتور برق برق بگیرم
با سپاس
با سلام خدمت دوستان یه سوال از محضرتون دارم
من یه موتور برق دارم که روش نوشته 3300kva این کا وی آ یعنی چی
و من چند وات و چند آمپر میتونم از این موتور برق برق بگیرم
با سپاس
http://www.-----------/vbulletin/showthread.php?t=45006
◙
سلام دوست عزیز .
kva 3300 ؛ به معنای 3300 کیلو ولت آمپر است . یعنی موتور شما دارای توان خروجی 3300 کیلو وات میباشد . و اگر واتاژ 220 ولت را برایش در نظر بگیریم ؛ 15 آمپر جریان مورد نیاز است . ( 3300 تقسیم بر 220 ولت میشود )
موفق باشی![]()
ـــــــلام
عرض شود حضور عزیز دلم، پیرو فرمایش دوست محترم که توضیحاتی فرمودند منم یه کوچولو اینکارو میکنم:
KVA به معنای کیلو ولت آمپر هست که این واحد اگه مقدار توان نامی دستگاه به یکهزار یا بالاتر برسه از ضریب هزار استفاده میشه و اگه نشه که به صورت VA ازش نام برده میشه
با توجه به عدد 3300 کیلو ولت آمپر که ذکر کردید احتمال قریب به یقین این الکتروموتور باید سه فاز باشه، ذکر این نکته حائز اهیمت هست که یه عدد اعشاری دیگه در بحث موتورهای الکتریکی هست بنام اختلاف فاز که با واحد کوسینوس فی (Cos Fi) اندازه گیری میشه و حرف فی بصورت یونانی نوشته میشه و باین خاطر من باین صورت نوشتم ه بتونی راحت بخونی ! و این عدد هرچی به عدد یک نزدیکتر باشه به معنای ایده آل تر بودن کارآیی الکتروموتور هست که البته عملا این عدد بخاطر خطاهای مکانیکی هرگز به عدد یک نمیرسه فقط در تئوری این کار هست و در عملی امکان پذیر نیست.
چند رابطه زیر در تمامی این مبحث مورد استفاده قرار میگیره
U واحد اندازه گیری اختلاف پتانسیل یا همون ولتاژ
I واحد اندازه گیری آمپر مصرفی
W واحد اندازه گیری توان الکتریکی
از رابطه W=U*I یعنی ولتاژ ضربدر جریان میشه توان الکتریکی دستگاه رو بدست آورد.
خوش باشی
یاعلی
kvaبه معني توان ظاهري موتور است که شامل توان اکتيو و راکتيو مي شود و توان اکتيو از رابطه s*cosQ=p محاسبه مي شود
سلامسلام دوست عزیز .
kva 3300 ؛ به معنای 3300 کیلو ولت آمپر است . یعنی موتور شما دارای توان خروجی 3300 کیلو وات میباشد . و اگر واتاژ 220 ولت را برایش در نظر بگیریم ؛ 15 آمپر جریان مورد نیاز است . ( 3300 تقسیم بر 220 ولت میشود )
موفق باشی![]()
البته باید پلاکش خونده بشه که چه ولتاژی میخاد
بعد .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)