تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 19 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 188

نام تاپيک: به نظر شما چرا تو ایران قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟!!!!

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض به نظر شما چرا تو ایران قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟!!!!

سلام.
    من و یکی از دوستان توی تاپیک call of duty 5 در این باره بحثمون بالا گرفت گفتیم یه تاپیک بزنیم تا تو اینجا درباره ش بحث کنیم تا موضوع اون تاپیکم منحرف نشه.
    فعلا.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آخه ایران سرمایه ش رو نداره ... فکرش رو بکن قیمت اصلی نرم افزار فتوشاپ 750 هزار تومان ... خوب اگه ایران اینجوری کنه که دیگه نمیتونه 1000 نسخه از فتوشاپ رو بخره ... در ضمن برای خریدش هم باید بابامون بره دو ماه کار کنه تا ما بتونیم یه فتوشاپ بخریم. یکی از دلایلش سرمایه هست.خوبی کشور ایران هم فقط به همینه که کپی رایت توش رعایت نمیشه.فکرش رو بکن توی هلند قیمت اساسین 70$ هست ... البته این برای ما زیاده نه برای اونا.پس ایران سرمایه نداره.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

کسایی که می خوان در جریان بحث قرار بگیرند این لینک و اول برن و تا آخر صفحه بخونن با تشکر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

آخه ایران سرمایه ش رو نداره ... فکرش رو بکن قیمت اصلی نرم افزار فتوشاپ 750 هزار تومان ... خوب اگه ایران اینجوری کنه که دیگه نمیتونه 1000 نسخه از فتوشاپ رو بخره ... در ضمن برای خریدش هم باید بابامون بره دو ماه کار کنه تا ما بتونیم یه فتوشاپ بخریم. یکی از دلایلش سرمایه هست.خوبی کشور ایران هم فقط به همینه که کپی رایت توش رعایت نمیشه.فکرش رو بکن توی هلند قیمت اساسین 70$ هست ... البته این برای ما زیاده نه برای اونا.پس ایران سرمایه نداره.
    بله حرف شما هم کاملا مطینه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

در تایید حرف دوستمون به بیان بهتر به دلیل ارزش کم پول ایران در بازار های جهانی...
    ایران سرمایش رو داره ارزش پولش بسیار کم هست!!!
    همین اساسینی که گفتی یا کلا بازی ها برای اون ها قیمتش بسیار طبیعی هست ولی وقتی به واحد پول ما چنج میشه...

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

خیلی جالبه اون دوستمون میگه که من حاضرم بابت یه بازی 30-40 هزار تومان پول بدم . اولا قیمت اوریجینال بازی ها خیلی بیشتر از اینحرف هاست ثانیا ظاهرا ایشون پولدار تشریف دارند که می خوان برای یه بازی 40 هزار تومان پول بدن.

دوست عزیز اینجا ایرانه و درآمد سرانه کمتر از 1000 دلار. میشه بگی یه نفر آدم با حقوق 300000 تومنی چه جوری بره یه نرم افزار یا بازی مثلا 50000 تومنی بخره اینجوری که اون آدم بدبخت باید تمام حقوقشو بده و مثلا 6 تا نرم افزار بخره بریزه تو کامپیوترش. کسانی که فقط دم از کپی رایت میزنن و دیگه به هیچ چیز دیگه ای توجه نمی کنند حواسشون باید باشه که تا زمانی که سطح درآمدها در ایران این اندازه پایین است نمی توان از کپی رایت سخن گفت. مگر آن که مثل او دوستمون طرف اون قدر پول دار باشه که به راحتی برای خریدن یه cd کلی اسکناس خرج کنه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

خیلی جالبه اون دوستمون میگه که من حاضرم بابت یه بازی 30-40 هزار تومان پول بدم . اولا قیمت اوریجینال بازی ها خیلی بیشتر از اینحرف هاست ثانیا ظاهرا ایشون پولدار تشریف دارند که می خوان برای یه بازی 40 هزار تومان پول بدن.

دوست عزیز اینجا ایرانه و درآمد سرانه کمتر از 1000 دلار. میشه بگی یه نفر آدم با حقوق 300000 تومنی چه جوری بره یه نرم افزار یا بازی مثلا 50000 تومنی بخره اینجوری که اون آدم بدبخت باید تمام حقوقشو بده و مثلا 6 تا نرم افزار بخره بریزه تو کامپیوترش. کسانی که فقط دم از کپی رایت میزنن و دیگه به هیچ چیز دیگه ای توجه نمی کنند حواسشون باید باشه که تا زمانی که سطح درآمدها در ایران این اندازه پایین است نمی توان از کپی رایت سخن گفت. مگر آن که مثل او دوستمون طرف اون قدر پول دار باشه که به راحتی برای خریدن یه cd کلی اسکناس خرج کنه.
    ولی ما بحثمون سره اینه که یه بدبختی تو ایران که می خواد بازی یا نرم افزار بسازه بیچاره میشه.
    مثلا نمونش همین نارسیس مغازه دار ها رایتش میکنن 500 تومن!!!!!!!!!!!!
    آخه این انصافه!!!!!!!
    ما بحث مون سر این بود که ایران به خاطر اینکه قانون کپی رایت درش وجود نداره تو صنعت نرم افزار هیچ پیشرفتی نمیکنه.
    آخه مگه ما چی مون از خارجیا کمتره که نمیتونیم یه بازی برای خودمون بسازیم.
    بقیه توضیحات ام که تو تاپیک call of duty 5 دادم.................

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

همون طور هم که اونجا گفتم وزارت ارشاد به جای اینکه بیاد بازی call of duty 4 رو ممنوع بکنه بیاد با ساختن یه بازی مثل خودش به قول خودشون با تهاجم فرهنگی غربی ها مقابله بکنه!!!!!!
    البته اگه بازی ها در همون سطح باشه.
    و تا وقتی که قانون کپی رایت نباشه هیچ دیوانه ای نمیاد روی یه همچین پروژه ای سرمایه گذاری کنه چون می دونه آخر مغازه دار ها رایتش میکنن 2000 تومن!!!!!
    به نظر من حداقل یه قانون کپی رایت برای داخل طراحی بکنن که اون بد بخت مادر مرده بتونه سرمایه گذاری بکنه.
    به نظر شما نمیتونن؟؟؟؟
    من تمام حرف شما رو نسبت به درآمد قبول دارم ولی برای داخل باید یه فکر اساسی بکنن.
    به خدا این جوونای ایرانی حیفن.
    به نظر شما اون بد بختی که میاد تو رشته ی نرافزار کاپیوتر تحصیل میکنه بعد از اینکه فارغ التحصیل شد به نظر شما با مدرکش چه کار میتونه بکنه؟؟؟!!!!
    من این سوالو از شما دارم منه بد بختی که پس فردا می خوام کامپیوتر اونم نر افزار بخونم با مدرکم چه کار میتونم بکنم
    تا کپی رایت نباشه هیچ کاری نمیشه با این مدرک کرد!!!!!!!

در آغاز فعالیت S@YEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

دوست من این بازم برمی گرده به فرهنگ خودمون . تا حالا فکر کردی چرا ارزش پول ایران در بازارهای جهانی کمه ؟!؟ این به سطح در آمد ما ربطی نداره حقوق ماهانه 300000 تومن : امریکا 300000 دلار چقدر میشه ؟؟!!!
    پس ما درامدمون خیلی خوبه حتی بیشتر از امریکا و امثالهم و شاید پر درامدترین مردمان جهان !!! ولی اقتصاد کشورمون به طور اساسی مشکل داره .در ضمن اگه کپی رایت در ایران رعایت بشه خیلی از مشکلات اقتصادی ایران حل میشه همچنین من خودم از سال 74 تا حالا هر گیمی به ایران اومده خریدم و یه ارشیو خیلی کامل و ارزشمند دارم که همیشه بیش از 99% شون برام بی استفاده بوده.یعنی من هم چیزی که لازم دارم میخرم و هم چیزی که لازم ندارم ولی اگه کپی رایت رعایت بشه فقط اون چیزایی که لازم دارم رو میخرم و این به نفع خود من هست . پس لازم نیست همه درامدمو بدم گیم یا نرم افزار بخرم.اگه ایران کپی رایت رو رعایت کنه و همچینین خیلی چیزای دیگه رو ارزش پولش بیشتر میشه در نتیجه هر گیمی رو شما شاید با 10 هزار تومن هم بتونین بخرین اونم اوریجینال!!!

در آغاز فعالیت S@YEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

ولی ما بحثمون سره اینه که یه بدبختی تو ایران که می خواد بازی یا نرم افزار بسازه بیچاره میشه.
    مثلا نمونش همین نارسیس مغازه دار ها رایتش میکنن 500 تومن!!!!!!!!!!!!
    آخه این انصافه!!!!!!!
    ما بحث مون سر این بود که ایران به خاطر اینکه قانون کپی رایت درش وجود نداره تو صنعت نرم افزار هیچ پیشرفتی نمیکنه.
    آخه مگه ما چی مون از خارجیا کمتره که نمیتونیم یه بازی برای خودمون بسازیم.
    بقیه توضیحات ام که تو تاپیک call of duty 5 دادم.................
    بله بحث اینه .
    شاید تعجب کنین اگه اینو بگم که شرکتهای ایرانی که کپی رایت رو رعایت نمی کنن مثلا همین COD4 خیلی بیشتر از Activision که سازنده گیم هست سود می کنن !!!!
    اگه ایرانیا به جای اینکه رو این فکر کنن که چطوری می تونیم قفل فلان نرم افزار رو بشکنیم و کپیش کنیم به این فکر کنن که چطوری یه نرم افزار بسازیم که از این بهتر و قوی تر باشه کلا وضع جامعه هم بهتر میشه . الان شرکت مایکروسافت شاید به جرات بشه گفت درامد یک ماهش خیلی بیشتر از درامد یک سال نفت ایران هست!!!! پس در نتیجه رعایت کپی رایت و ارزش قائل شدن به بازی سازی یا نرم افزار سازی می تونه یه درامد خیلی بالا رو برای کشور داشته باشه.
    همونطور که دوست عزیزمون Paradise_human گفتن ایران می تونه با بازی سازی البته بازی هایی که قابل رقابت با بازی های خارجی باشن فرهنگسازی کنه و همونطوری که اونا از این طریق به ایران یا خلیج فارس توهین می کنن ما هم به اونا توهین کنیم .
    در ضمن من می گم اگه تعداد افرادی که موافق رعایت کپی رایت هستن زیاد باشه یه اقدام جدی تری بکنیم مثل همین اقدام دوستان به اینترنت .

صفحه 1 از 19 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •