سلام به دوستان عزيز
من در اداره اي كه كار ميكنم هموار امر نامه نگاري برقرار است بين مسئول دبيرخانه يا تايپيست با رئيس اداره، به خاطر همين تايپيست بعد از تايپ نامه و پرينت اون و نشون دادن به رئيس اداره كه ممكنه اين كار به خاطر غلطهاي املائي و يا .... چندين بار تكرار بشه. در ضمن ما فرمتهاي ثابتي داريم كه فقط لازم جاهاي خالي اون پر بشه و بعد پرينت گرفته بشه قبلا اين كار با چاپ كردن فرمها و دستي پر كردن اونها انجام ميشده ولي بعدا يك برنامه براي اين كار نوشتم كه فرمها را در quick report و يا ريپوتهاي كه دلفي از اونها پشتيباني ميكنه طراحي و در برنامه باكسهاي رو گذاشتم كه فرد اونها رو پر ميكد و سپس دستور پرينت رو ميداد و ميشه گفت كه فرمها به صورت ماشيني تكميل و چاپ ميشد. البته اين كار زماني خوبه كه تغيير در فرمها و الگوي اونها كم باشه چون نياز هست كه دوباره ريپورت تغيير كنه يا باكسي كم و يا زياد بشه ... اين مسئله وجود داشت تا زمانيكه من يك كامپوننت به نام arwordreport پيدا كردم. فكر كردم ميشه فرم ها در ورد تايپ كرد و جاهاي خالي رو به صورت متغير در اون تعريف كرد و برنامه اي به صورت دايناميك داشت تا هر كابر مستقلا بتونه برنامه رو باز كن و فرم
هاي خودشو توي اون طراحي كنه بنابراين :
من ميخوام نرم افزاري طراحي كنم كه دو هدف در اون پيگيري ميشه:
1- كم كردن تعداد پرينتهاي اشتباه در ادارات كه ميتونه از طرف كاربر تايپ بشه و سپس مقام مربوطه تصوير اونو در برنامه ببينه و با قلم نوري اصلاحات رو روش انجام بده و دوباره به اپراتور بر گردونه
2- تايپ فرمتهاي ثابت نامه در برنامه
البته اين ميتونه دو تا برنامه جداگانه باشه...
لطفا پيشنهادهاي خوتون رو بدين
ممنون ميشم