کسی اطلاع داره این بازی رو چطور بازی کنیم و از کجا دانلود کنیم.
![]()
![]()
کسی اطلاع داره این بازی رو چطور بازی کنیم و از کجا دانلود کنیم.
![]()
![]()
یه لینک دانلود ازش پیدا کردم
مشکلات زیر رو دارم
وقتی تو مرورگر ادرس دانلود می زنم دانلود منیجر باز نمی شه و به صورت معمولی باز می شه که می زنه حجم 291 مگابایت اما وقتی از دانلود منیجر باز می کنم حجم رو می زنه 8 گیگ لطفا راهنمایی کنید.
اگه میشه هم در مورد بازی توضیح بدهید.
این بازی احتمالا نیاز به نسخه اصلی داره. با نسخه کپی فکر نکنم بشه بازی کرد...
خبر جدیدی از این بازی نیست؟؟؟
اگه خبری بیاد تو تاپیک اصلی بازی گذاشته میشه
بازیش اومده ولی نمیشه بازی کرد لایسنس می خوام و باید بری کد اکتیو رو بخری
با این سرعت مفتضحانه ای که ما داریم نمی ارزه 35000 تومن پول بدی
APB
All Points Bulletin
من تریلری از این بازی دیدم که حدود 4 دقیقه بود. داستان بازی به این صورته که این بازی بصورت کاملا آنلاینه و شما در ابتدا یک Account میسازید و پس از خلق شخصیت دل بخواه خودت (که مانند بازی Sims 3 امکنات زیادی داره) در یکی از دنیاهای آنلاین (World( که هرکدوم قابلیت گنجایش 10.000 رو داره بازی میکنی. نام شهر بازی San Paro اگر اشتباه نکنم.
شما میتوانید در یکی از گروههای Criminals یا Laws And Enforments که به ترتیب جنایتکاران و نیروهای قضایی میشود عضو شوید و مانند خیلی از بازی های دیگر به بازی بپردازید. چیزی که من فهمیدم سبک بازی نه RP کامله و نه TDM / DM کامل، یه جورایی شبیه Free Roam هستش که خودش باعث شده بازی جذاب بشه.
شما میتونید سلاح، ماشین و خیلی از پیزهای دیگه داشته باشید. شما میتونید گروه تشکیل بدید و گروه خودتون رو اداره کنید. در Criminals شما مثلا قاچاق و دزدی میکنید و در LAE شما باید مانعشان شوید.
این بازی تا همین الان برای PC ریلیز شده ولی در ایران من اثری ازش ندیدم. بازی در تلیلر جذاب و بزرگ به نظر میاد و من فکر میکنم واقعا هم همینطور باشه.
بزای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SnoWall; 14-09-2010 at 13:31.
متاسفانه Free نداره و بايد بخريم 35000 تومن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)