سلام دوستان من دنبال جزوه و آموزشی از برنامه ی پروتل هستم ممنون می شم اگه ممکنه برام بذاریداگه خود برنامه هم برای دانلود باشه خیلی خیلی بیشتر ممنون می شم
![]()
سلام دوستان من دنبال جزوه و آموزشی از برنامه ی پروتل هستم ممنون می شم اگه ممکنه برام بذاریداگه خود برنامه هم برای دانلود باشه خیلی خیلی بیشتر ممنون می شم
![]()
سلام
این اخرین وررن این برنامه
Altium Designer winter 2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود از سرور ftp سایت altium با قابلیت ریزیوم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
User:k8k4FR1q
Pass:s&a3uTr$
اموزششم:
لینک های دانلود:
قسمت اول:
قسمت دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت سوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت چهارم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت پنجم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت ششم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت هفتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت هشتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت نهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت دهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت یازدهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت دوازدهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت سیزدهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت چهاردهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت پانزدهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت شانزدهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثالهای کار شده در حین آموزش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن پسورد تمامی فایل هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منیعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم دوست داشتی این سایتی که معرفی کردم یک اموزش بسیار خوب هم دارد که برای سایتaltium هست توقسمت فروشکاهش پیدا می توانی کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)