سلام میخام یه فلش بخرم ولی نمی دونم چه مارکی بخرم چون تا حالا هرچی خریدم بعد یه مدتی کاریی لازم را از دست میدهند![]()
سلام میخام یه فلش بخرم ولی نمی دونم چه مارکی بخرم چون تا حالا هرچی خریدم بعد یه مدتی کاریی لازم را از دست میدهند![]()
فلشها بر اساس سرعت و سری ساخت تقسیم بندی مشن .....
الان پر سرعت ترین فلشها اینا هستن :
Patriot Extreme x200 / OCZ ATV / A-DATA PD7 / Transcend 168-180 / Team fusion plus
قیمت اینا به علت اینکه سری حرفه ای و پرسرعت هستن نسبت به همردهای خودشون مثلا 4 گیگ حدود 20 تونن گرونترن ...
فلشهای معمولی که کارت رو راه بندازه و به قیمتش هم بیرزه اینا هستن :
Transcend V30-v95
A-DATA PD17-18-16-C702
OCZ Diseil
نظر من این هست که بخای چیز خوب با قیمت خوب بگیری حداقل Transcend سری V رو بگیر و بالاتر از اون Team ....
Team Fusion plus قیمت 8 گیگ 24 تومن
A-DATA PD18 قیمت 8 گیگ 21 تومن
سلام
نظرت راجع به توین موس چیه؟
shahramcat جان تو این ها OCZ ATV واقعا شاهکاره
من خودم کینگشتون 2 گیگ دارم یه 2 سال پیش برداشتم واسه خودم 18 در اومد فقط از سر کینگشتون های اصل بود که وارد شده بود گارانتی 5 ساله داشت همشون و فعلا 3 سال دیگه گارانتی داره و خیلی هم راضیم
دوستان من چندتا سوال دارم :
فلش مموری همون کول دیسک هستش ؟
usb flash drive همون usb memory هستش ؟
این اصطلاح گارانتی بار اول و یا بار سوم یعنی چی ؟ میشه توضیح بدین چون من در این مورد خیلی مبتدی هستم .
ممنون
بله همون کول دیسک. بار اول و دوم فک میکنم یعنی تعداد دفعاتی که به گارانتی رفته
همين اصطلاح رو نمی دونم یعنی چی ؟ منظور از این که به گارانتی رفته چیه ؟ یعنی این که زود به زود خراب میشن و به گارانتی میرن ؟ میشه بیشتر توضیح بدین
یعنی اگه خراب شد تا 3 بار میتونید کلا ببرید عوضش کنید.
مگه به همین راحتی فلش خراب میشه ؟ میشه بگین در اثر چی خراب میشه ؟ چه مواردی رو باید رعایت کرد تا خراب نشه.
خراب که نمیشه. میگم اگه یهو خراب شد. مثلا اجکتش نکنی همینجوری بکشیش بیرون یا ویروسی خفنی چیزی بشه.
چون خراب نمیشه اونا گارانتی مادام العمر میدن دیگه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)