سلام دوستان.
یه راهنمایی میخواستم در مورد خرید این سه قطعه.
سی پی یو رو فقط ای ام دی. لطفا.دلیلی برای این کار دارم .
بودجه تقریبا 600 هزار تومن برای این سه قطعه.
سی پی یو که فکر کنم بهترینش فنوم2 940 هست.
خیلی مهمه. تا آخر فروردین احتمالا جمع میکنم.
سلام دوستان.
یه راهنمایی میخواستم در مورد خرید این سه قطعه.
سی پی یو رو فقط ای ام دی. لطفا.دلیلی برای این کار دارم .
بودجه تقریبا 600 هزار تومن برای این سه قطعه.
سی پی یو که فکر کنم بهترینش فنوم2 940 هست.
خیلی مهمه. تا آخر فروردین احتمالا جمع میکنم.
سلام.
Cpu: AMD PhenomII 940 X4=250
M.bFI LP JR 790GX-M2RS=165
Ram:4X2GB Corsair XMS2=130
به نظر من صبرکنید پردازنده های چیپ AM3 وارد بشن که قدرتشون خیلی جاها بیشتره . حالا اومدنش تا آخر فروردین با خداست !
راستی پاور و گرافیک رو هم نگفتید ؟!
کاربردتون گیم بازی میکنید یا نه
ممنون از پیشنهادتون
اما به نظرتون 8 گیگ رم اضافی نیست؟ یعنی بالاتر از 6 گیگ ندیده بودم ببندن.Cpu: AMD PhenomII 940 X4=250
M.bFI LP JR 790GX-M2RS=165
Ram:4X2GB Corsair XMS2=130
من نهایتا تا 5،6 فروردین صبر بکنم. اما از این میترسم که قیمتاشون بالای 300 باشه. و اولش نجومی قیمت بدن و منم مجبور شم یه ماه دیگه صبر کنم. هر چند که ای ام دی کمتر از اینکارا میکنه.به نظر من صبرکنید پردازنده های چیپ AM3 وارد بشن که قدرتشون خیلی جاها بیشتره . حالا اومدنش تا آخر فروردین با خداست !
من میخوام یه سیستم کامل جمع کنم . و نظر روی zotac 280 gtx هست که براش 440 تومن کنار گذاشتم.راستی پاور و گرافیک رو هم نگفتید ؟!
پاور هم به نظرتون باید چند بگیرم؟
بله. بیشترین استفاده گیمه. اون هم بازی های سنگین.کاربردتون گیم بازی میکنید یا نه
اضافی که هست برای الان . بعدا به دردتون میخوره !! بازیها هر روز پیشرفت میکنند.اما به نظرتون 8 گیگ رم اضافی نیست؟ یعنی بالاتر از 6 گیگ ندیده بودم ببندن.
چی بگم ؟! بازار ایران قابل پیش بینی نیست .من نهایتا تا 5،6 فروردین صبر بکنم. اما از این میترسم که قیمتاشون بالای 300 باشه. و اولش نجومی قیمت بدن و منم مجبور شم یه ماه دیگه صبر کنم. هر چند که ای ام دی کمتر از اینکارا میکنه.
خب اشتباه میکنید . شما میتونید 4850X2 با برند Sapphire بخرید که 400 تومنه و از GTX285 هم بهتره و سومین کارت دنیاست.من میخوام یه سیستم کامل جمع کنم . و نظر روی zotac 280 gtx هست که براش 440 تومن کنار گذاشتم.
گرافیکتون چی هست در حال حاضر
بازم ممنون.
خوب اشکالی نداره که اون موقع اضافه میکنم. رمه دیگه مشکلی که پیش نمیاد.اضافی که هست برای الان . بعدا به دردتون میخوره !! بازیها هر روز پیشرفت میکنند.
ممنون از راهنماییتون.خب اشتباه میکنید . شما میتونید 4850x2 با برند sapphire بخرید که 400 تومنه و از gtx285 هم بهتره و سومین کارت دنیاست.
فقط در مورد پاور نگفتید که پاور چند نیازه؟
دوست عزیز . گفتم که میخام یه سیستم کامل جمع کنم. خوب الان انویدیا 5200 هست.گرافیکتون چی هست در حال حاضر
پاور هم 680B Green مناسبه با قیمت 105 تومن .فقط در مورد پاور نگفتید که پاور چند نیازه؟
نه مشکلی نیست . فقط ممکنه به فرض محال اون موقع که شما بخواید رم اضافه کنید بازار پره رم Ddr3 باشه !رمه دیگه مشکلی که پیش نمیاد.
Last edited by Professor Massoud; 08-04-2009 at 19:38.
پاور 580 در پست بالا به 680 تغییر کرد . چون مصرف 4850x2 بالاست . ببخشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)