واقعا تو كله بعضي ازين مولتي ميليونرها چي ميگذره وقتي اينهمه مرد و زن و كودك فقير و گرسنه و بي بضاعت تو دنيا وجود داره ؟!
اگر شما صاحب اين ثروت بوديد ، آيا 480 ميليون دلار پرداخت ميكرديد تا دكور مغازه يا خونه تون رو زيبا كنيد؟!؟!
واقعا تو كله بعضي ازين مولتي ميليونرها چي ميگذره وقتي اينهمه مرد و زن و كودك فقير و گرسنه و بي بضاعت تو دنيا وجود داره ؟!
اگر شما صاحب اين ثروت بوديد ، آيا 480 ميليون دلار پرداخت ميكرديد تا دكور مغازه يا خونه تون رو زيبا كنيد؟!؟!
QUOTE]]واقعا تو كله بعضي ازين مولتي ميليونرها چي ميگذره وقتي اينهمه مرد و زن و كودك فقير و گرسنه و بي بضاعت تو دنيا وجود داره ؟![[/QUOTE]
هرکس به اندازه لیاقت و عرضه ای که داره هرکاری دلش میخواد انجام میده پای فقیرو گرسنرو نکشین وسط لطفا
ارهاگر شما صاحب اين ثروت بوديد ، آيا 480 ميليون دلار پرداخت ميكرديد تا دكور مغازه يا خونه تون رو زيبا كنيد؟!؟!
اره![]()
امید وارم از گلوت پایین بره
من حقیقتش از گلوم پایین نمیره پس اینکار رو نمیکنم
چقدر عکس اولی و آخری شبیهن !![]()
!
![]()
چرا نباید از گلوش پایین بره.
یه عده به مفت خوری عادت کردن که بقیه کار کنن و بهشون بدن.
البته اگه کسی به کسی کمک کنه اون شنون دهنده معرقت و انسانیتش(از ریا بگذریم)
چند روز پیش این جمله رو تو یه سایت دیدم که بالاش نوشته بود امام صادق.
من هرگز قبول نمی کنم امام صادق این حرفو زده باشه.
فقر
ثروت و افتخار است.
به نظر من فقر نه تنها ثروت و افتخار نیست بلکه فلاکت و ذلت است.
این ماشینه چرا رینگش عوض میشه هی![]()
منم فکر نکنم این حدیث مال اماما مون باشه تا اونجا که یادمه امامنمون گفتند فقر باعث همه ی گناهان و بدبختی میشه
LKL
عکاسش ماهر نبوده![]()
دو جور فقير داريم يكي اونايي كه تنبليشون مياد يه فشـــاري به خودشون بيارن يكي هم عده اي كه يه عده انقدر بهشون فشار ميارن كه نمتونن كمر راست كنن. اين دوميا حقشون بيش از چيزيه كه يهشون ميدن اما بعضيا مثل اون ..... كه حيفه انرژي كه بذارم اسمشو تايپ كنم هي شعار عدالت ميدن و با هر بار تكرار اين شعار اينا رو بدبخت تر ميكنن. اون ماشينا و اين ثروتا هم دست امثال اين ظالماس.منم فکر نکنم این حدیث مال اماما مون باشه تا اونجا که یادمه امامنمون گفتند فقر باعث همه ی گناهان و بدبختی میشه
منم ماشین می خوام!!!!
انشااله خدا قبل از دادن ثروت به آدم جنبه اون رو بده! ندید بدید ااا
دارندگي و برازندگي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)