سلام خدمت داریوش خان
آقا اویتور نو مبارک ، چقدر شبیه آی دی منه ...
خیلی چشم ات به دست اینا نباشه ، اون طرف ، تو تاپیک اصلی دی اس ال ، یه چند تا لینک از روزنامه همشهری امروز گذاشتم ، اگه هم روزنامه رو داری که بخون ، بدک نیست ....
1 _ اول از همه این که این ها فکر کنم حداقل یه چند ماهی وقت می خوان تا پوشش سراسری شون رو درست و درمون راه بندازن( قانونا 9 ماه تایم بیشتر ندارن ) پس به این زودی ها به دستت نمیرسه ...
2 _ عملا ، این سرویس تا بیاد جا بیفته و قیمت ها بخوره تو سرش و سر شکن وبشه و برسه دست من و تو ، کلی تایم می خواد ، تازه ببین اوضاع دی اس ال رو که با این همه سابقه مثلا ، عملا همه گرون کردن ، چه برسه به اون که وایرلسه و لوکسه...
3 _ باز هم انحصار هست ، تو این یکی تا بیاد انحصار از بین بره ، کلی تایم می بره ، به بچه ات ان شاالله می رسه که حق انتخاب داشته باشه ...
4 _ دیگه فعلا همین ها یادم میاد ، مورد دیگه ای به ذهنم نمی رسه ...
وایمکس تو کل دنیا داره در حالی ارائه می شه که اجتماعشون از دی اس ال اشباع شده ، اما ما هنوز تو این یکی داریم می لنگیم ، اون که جای خود داره ....
داریوش خان ، فکر یه راه دیگه باش ، از من می شنوی ، عملا ، خیلی خوش بینانه بخواهیم نیگاه کنیم ( از هزینه اش بگذریم ، فقط فنی اش ) شاید تا 6 ماهه دیگه available باشه برات