تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمک برای بهتر شدن یک شبکه

داره خودمونی میشه helplab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض کمک برای بهتر شدن یک شبکه

با سلام خدمت اساتید
    من تا یک هفته دیگر باید یک کارگاه کامپیوتر با حدود 50 کامپیوتر را تا مدت نامعلومی اداره کنم روی سیستم ها هم باید فتوشاپ و.. هم اینترنت موجود باشد به علت مساءل امنیتی اجاز نمیدن به سیستم ها آپی بدم.
    به پولش برای ادامه حیات نیاز شدید دارم امیدوارم به بنده کمک کنید
    من مجبورم ازنرم افزارهای زیر به صورت غیر قانونی استفاده کنم چون مسءولین مربوطه حاضر به خرید آنها نیستند.
    1.آنتی ویروس 7/2 nod32 راروی سیستم ها نصب کردم و نیاز به کنسول مدیریت آن دارم کسی می تواند کرک
    ESET Remote Administrator Server & Remote Administrator Console v 2.0.107.0.0
    یا دیگر ورژنها همرا با نرم افزار را به بنده بدهد در ضمن وقتی می­­­خواهم Administrator Server روی سیستم اجرا کنم اجرا نمی­شود ولی Administrator Console اجرا می­شود در ضمن این نرم افزار روی Win XP نصب کردم آیا باید روی ویندوز Server نصب کنم!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟

2.نرم افزارمدیریت شبکه NetOP را روی سیستم ها نصب کردم که خیلی امکانات کمی دارد کسی از اساتید اگرورژن جدید این نرم افزاریاچیز بهتری سراغ دارد که قبلا حداقل امتحان کرده لطف کند ..

3. با استفاده از Norton Ghost از تک تک سیستم ها بکآپ گرفتم چون سیستم ها سخت افزار متفاوتی دارند و بعد از آن با نرم افزار
    Symantec Backup Exec System Recovery اشناشدم
    "این نرم افزار با دو ویژگی منحصر به فرد را در عین نگهداری سرعت و اطمینان زیاد با یکدیگر ترکیب کرده است. ویژگی اول قابلیت بازگرداندن اطلاعات بر روی یک سخت افزار غیر مشابه و ویژگی دوم قابلیت بازیابی اطلاعات از راه دور می باشد. نتیجه این ترکیب آزادی عمل استثنایی مدیر شبکه برای احیای سیستم ها در هر زمان و از هر مکان بر روی هر سخت افزاری است.و................ "
    این نرم افزار را از
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کردم ولی هردو هنگام نصب ارور1721 میدادند اگرورژن جدید این نرم افزاریاچیز بهتری سراغ دارد که قبلا حداقل امتحان کرده لطف کنید ..

اگر کسی از اساتید نظر و پیشنهاد و..... برای بهتر شدن این شبکه دارد بیان کند

درضمن از تمام افرادی که بنده را کمک کردند پیشاپیش كمال تشكر را دارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

از کوچک وبزرگ گرفته تا خورد و کلون و ریز درشت مرشد و مشتمال چی نوچه ونوخواسته....
    آیا کسی نیست که من را یاری کند.
    به من گیرافتاده در این سرزمین فرو افتاده از دنیای دیگر......
    آیا کسی نیست...........

با سلام خدمت اساتید
    من تا یک هفته دیگر باید یک کارگاه کامپیوتر با حدود 50 کامپیوتر را تا مدت نامعلومی اداره کنم روی سیستم ها هم باید فتوشاپ و.. هم اینترنت موجود باشد به علت مساءل امنیتی اجاز نمیدن به سیستم ها آپی بدم.
    به پولش برای ادامه حیات نیاز شدید دارم امیدوارم به بنده کمک کنید
    من مجبورم ازنرم افزارهای زیر به صورت غیر قانونی استفاده کنم چون مسءولین مربوطه حاضر به خرید آنها نیستند.
    1.آنتی ویروس 7/2 nod32 راروی سیستم ها نصب کردم و نیاز به کنسول مدیریت آن دارم کسی می تواند کرک
    eset [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v 2.0.107.0.0
    یا دیگر ورژنها همرا با نرم افزار را به بنده بدهد در ضمن وقتی
    می­­­خواهم administrator server روی سیستم اجرا کنم اجرا نمی­شود ولی administrator console اجرا می­شود در ضمن این نرم افزار روی win xp نصب کردم آیا باید روی ویندوز server نصب کنم!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟

2.نرم افزارمدیریت شبکه netop را روی سیستم ها نصب کردم که خیلی امکانات کمی دارد کسی از اساتید اگرورژن جدید این نرم افزاریاچیز بهتری سراغ دارد که قبلا حداقل امتحان کرده لطف کند ..

3. با استفاده از norton ghost از تک تک سیستم ها بکآپ گرفتم چون سیستم ها سخت افزار متفاوتی دارند و بعد از آن با نرم افزار
    symantec backup exec system recovery اشناشدم
    "این نرم افزار با دو ویژگی منحصر به فرد را در عین نگهداری سرعت و اطمینان زیاد با یکدیگر ترکیب کرده است. ویژگی اول قابلیت بازگرداندن اطلاعات بر روی یک سخت افزار غیر مشابه و ویژگی دوم قابلیت بازیابی اطلاعات از راه دور می باشد. نتیجه این ترکیب آزادی عمل استثنایی مدیر شبکه برای احیای سیستم ها در هر زمان و از هر مکان بر روی هر سخت افزاری است.و................ "
    این نرم افزار را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم ولی هردو هنگام نصب ارور1721 میدادند اگرورژن جدید این نرم افزاریاچیز بهتری سراغ دارد که قبلا حداقل امتحان کرده لطف کنید ..

اگر کسی از اساتید نظر و پیشنهاد و..... برای بهتر شدن این شبکه دارد بیان کند

درضمن از تمام افرادی که بنده را کمک کردند پیشاپیش كمال تشكر را دارم.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

از کوچک وبزرگ گرفته تا خورد و کلون و ریز درشت مرشد و مشتمال چی نوچه ونوخواسته....
    آیا کسی نیست که من را یاری کند.
    به من گیرافتاده در این سرزمین فرو افتاده از دنیای دیگر......
    آیا کسی نیست...........
    در خواست کرکت رو باید اینجا بدی دوست عزیز چون انها سریع می تونن برات پیدا کنن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو بحث های نرم افزاری و انتی ویروس هم مسائل رو مطرح کن کمکت می کنن

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در خواست کرکت رو باید اینجا بدی دوست عزیز چون انها سریع می تونن برات پیدا کنن
    تو بحث های نرم افزاری و انتی ویروس هم مسائل رو مطرح کن کمکت می کنن

از راهنمایی شما بسیار سپاس گذارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •