تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 42

نام تاپيک: تجربه هاي شخصي شما با گوشي هايي كه داشتين

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

1 تجربه هاي شخصي شما با گوشي هايي كه داشتين

سلام
    در اين تاپيك تجربه هايي رو كه از استفاده ي گوشي هاي خودتون داشتين بزارين. همونطور كه مي دونين تبليغ تجارتي و ارائه ي امكانات يك محصول يك چيزه و كاركرد واقعي اون محصول تو دست مشتري يه چيز ديگس. پس براي تصميم گيري بهتر كساني كه تازه مي خوان گوشي بخرن همينطور براي گفتن مزايا و معايب هر گوشي و احتمالا طرح مشكلات با گوشيهاتون و درخواست راه حل به جاي اين كه به صورت پراكنده تاپيك زده بشه فكر كنم بهتر باشه همه رو يك جا مطرح كنيد. با استفاده از تجربيات شخصي كه بچه ها با گوشي هاي مختلف داشتن مي تونيم برآورد كنيم كه با توجه به ادعاهاي تبليغاتي و امكانات معرفي شده براي هر گوشي و كاركرد اون گوشي در دست مشتري به قول معروف "حرف و عمل" كدوم مدل به هم نزديكتره و بيشتر ارزش خريدن داره.
    در ضمن خواهش مي كنم از طرفداري بي دليل و اين كه مثلا بگين "فقط نوكيا" يا غيره پرهيز كنين!!! منظور من بيشتر اينه كه واقعيتها در مورد هر گوشي مشخص بشه
    با تشكر
    Last edited by Marichka; 15-11-2005 at 00:00.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب فكر كنم براي شروع بهتره خودم بگم:
    من قبلا يه دونه 6610 داشتم كه امكاناتش بد نبود ولي خوب با توجه به مدلاي جديد خيلي كارايي نداشت به خصوص كه دوربين هم نداشت. منوهاش هم دير ميومد بالا و آلبوم عكسش هم همينطورحافظه ي كمش هم از ديگر نكات ضعفش بود ولي در مقابل طرح خوبي داشت. در كل بهتره اگر داشتن دوربين براتون مهمه و نمي خواين قيمت هم خيلي بالا باشه يه دونه 6610 اي يا بخرين.( يا بالاتر).

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

8

سلام.
    به نظر من يا سوني اريكسون يا نوكيا البته من خودم ميخوام يك گوشي بگيرم ولي اگه بخوام بگيرم يا سوني يا نوكيا ميگيرم ممنون از شما موفق باشي باي

در آغاز فعالیت azhiiin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کردستان - سنندج

1 معرفی گوشی موتورولا A835

سلام گوشی موتورولا a835 دارم گوشی از نظر هیکل گندس ولی آنتن دهی عالی داره حافظه داخلیش 64 دوتا دوربین داره واسه ارتباط 3G ام تری پخش میکنه راهات تر بگم همه نوع فورمت صوتی میگیره و 3GPتصویری تنها اشکالش اینه که واسه زنگ فقط از midi باید استفاده کرد و خدماتش هم توی شهرستانها خیلی کمه بلوتوث داره اینفرارد داره از طریق کابل هم میشه باهاش ارتباط برقرار کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوكيا 6020:
    نسبت به قيمتش امكانات خوبي داره
    پسوند midi و amr رو پشتيباني مي كنه
    كيفيت دوربينش براي اجسام نزديك خيلي عاليه
    خوش دست و آيروديناميكه
    كيفيت صداش هم خوبه
    براي استفاده هاي روتين خيلي خوب جواب ميده
    آنتن دهي خوبي داره
    در مقابل:
    فقط 50 ثانيه ميشه باهاش فيلم ضبط كرد
    ضبط صوتش يه كم صدا رو با كيفيت پايين ضبط مي كنه
    بعضي وقتها منوهاش دير باز مي شه
    حافظش زود پر ميشه

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوباره سلام
    انگار فقط من اينجا چيزي مي نويسم!!!
    خوب عيب نداره براي اونايي كه مي خوان يه گوشي با قيمت متوسط بخرن اين رو هم در مورد 6020 اضافه كنم كه دگمه هاي اون يه مقدار زود هرز ميشه. البته من گوشي هاي ديگه رو نمي دونم. (به جز 6610 كه قبلا داشتم و اون از اين نظر خوب بود يعني تا آخرين نفس برام كار كرد!!!) در مورد 6020 هم بايد بگم گذشته از اين مورد اگه باهاش خوب تا كنين راضيتون ميكنه)
    موفق باشيد

پروفشنال mehdi_mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IR-Iran

پيش فرض

من به خاطر شغلم و علاقه اي كه دارم 90% گوشيهاي موجود رو استفاده كردم. بدترين گوشيهاي Symbian nokia يكيش 6260 و از اون بدتر 3230 هست. چون 3230 خيلي زود رنگ فريمش (قابش) ميره و رنگ قرمز ظاهر ميشه و فريمش تعويض نميشه مگر اينكه پيچهاش باز بشه كه 6260 هم همين مشكل رو داره. 6260 استيلهايي كه در هر دو Flip بالا و پايين داره همديگر رو ميسابن و رنگشون حيلي زود ميره. ضمنا قاب كامل و فابريك 6260 : 90000 تومنه . در صورتي كه 7610 و 6630 و 6680 : 25000 الي 30000 تومنه. سوني اريكسون فقط k750i و W800i خوبه! نوكيا N90 با اون دك و پز ويبره نداره!

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

I-MATE PDA2K

دوربین مزخرف...

ولی بقیه کارایی هاش عالیه...

مخصوصآ SMS زدن باهش مثل اب خوردن میمونه!!!

ولی خوب یکم بزرگه!!!

من سونی اریکسون W800i را خیلی دوست دارم

پروفشنال mehdi_mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IR-Iran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط justmp3
    I-MATE PDA2K

دوربین مزخرف...

ولی بقیه کارایی هاش عالیه...

مخصوصآ SMS زدن باهش مثل اب خوردن میمونه!!!

ولی خوب یکم بزرگه!!!

من سونی اریکسون W800i را خیلی دوست دارم
    ما كه حرفي از i-mate pda2K نزديم. عرض كردم i-mate Jam با دوربين 3/1 مگاپيكسلي و حافظه داحلي 128 مگابايت و 256 مگابايت كارت حافظه قابل ارتقا تا 1 جيگابايت + نرم افزار Word , Exel, Windows media player , Yahoo messenger , Msn messenger , ...

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_mahan
    ما كه حرفي از i-mate pda2K نزديم. عرض كردم i-mate Jam با دوربين 3/1 مگاپيكسلي و حافظه داحلي 128 مگابايت و 256 مگابايت كارت حافظه قابل ارتقا تا 1 جيگابايت + نرم افزار Word , Exel, Windows media player , Yahoo messenger , Msn messenger , ...
    دوست عزیز من اصلآ به نوشته شما کاری نداشتم فقط در راستایه موضوعه تاپیک نظره شخصیه خودم را نوشتم....

راستی با توجه به این که شما تو کاره موبایل هستین در حاله حاضر چه گوشیی را پیشنهاد میکنید؟!؟

لطفآ بین پینهاداتون یکی هم از نوکیا بگین که بدونم بهترینه نوکیا چیه؟

منون از لطفه شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •