آيا مي شه فهميد كه كاربر اين صفحه را باز كرده يا صفحه با include يا frame باشده ؟
تشكر //
آيا مي شه فهميد كه كاربر اين صفحه را باز كرده يا صفحه با include يا frame باشده ؟
تشكر //
سلام
نه فکر نکنم بشه فهمید مگه اینکه خودتتون سایت را نوشته باشین .تا اونجا که تجربیات من میگه .
موفق باشید .
میشه واضحتر بگین منظورتون چیه؟! شاید منظورتون تزریق کد ه!آيا مي شه فهميد كه كاربر اين صفحه را باز كرده يا صفحه با include يا frame باشده ؟
منظورم اينه كه اگر كاربر خودش شخصا صفحه را باز كرده مثلا توي adressbar نوشته a.php صفحه ريدايركت بشه و اگر من include كرده باشم اين اتفاق نيفتد !
یکی از راههاش این است که از متغییر سراسری استفاده کنید.
مثلا ما یک صفحه داریم با نام asle.php و چندین صفحه با نام های مثلا left.php و top.php و button.php و ...
حالا می خواهیم کاربران نتونند صفحه های دیگه مثلا left.php را به صورت مجزا ببینه .
برای این کار یک متغییر سراسری در فایل asle.php تعریف می کنید و بعد در ما بقی فایل ها مقدار متغییر را چک می کنید اگر متغیر وجود داشت که هیچ در غیره این صورت به صفحه asle.php ریدایرکت می کنی .
برای تعریف متغییر سراسری هم می تونی از روش زیر استفاده کنی :
;0=x$
; global $x
برای چک کردن هم از دستور زیر استفاده کن
if isset $x
سلامآيا مي شه فهميد كه كاربر اين صفحه را باز كرده يا صفحه با include يا frame باشده ؟
تشكر //
یکی از راه ها استفاده از session یا cookie هستش که تمامی ویو ها رو ثبت میکنه
include معمولا فکر نکنم بشه
ولی frame معمولا باید باهاش ورودی رو بگیری ببینی از غیره جای اصلیش اومدن یعنی ...
تشکر//تشكر //
اينا اصلا به درد نمي خوره !
شما سوالت یه جوریه انگار کاره دیگه میخوای کنی منظورت رو یه جور دیگه میگی !اينا اصلا به درد نمي خوره !
خوب سوالت رو بگو واسه چه کاری میخوای تا راه بهتر بگیم![]()
منظورم كاملا واضع است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
بحث رو نمیخوام منحرف کنم ولی میگم که بگی
شما سوال کردی من جواب دادم شما گفتی اینا بدرد نمیخوره
خوب باید توضیح بدی که چیش بدرد نمیخوره؟ چطور میخوای و ...
==
نیما هم بیاد این 2 - 3 تا پست آخر رو پاک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)