تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 54

نام تاپيک: بالاخره 1520 خریدم (تشکر و چند سوال)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض بالاخره 1520 خریدم (تشکر و چند سوال)

سلام
    بالاخره بعد از مدت ها تحقیق یه 1520 بهترین کانفیگشو گرفتم
    با گارانتی صدرا و واسه مالزی 1340000 تومن (قیمتش به نظرم تو شهرمون خوب بود)
    مورد خاصی به عنوان عیب پیدا نکردم جز یه صدای جیر جیر کوچیک که اول میداد بعدن خوب شد
    اول از همه باید از کمک دوستان به خصوص registerd user تشکر کنم که واقعا کمک هاشون بدردم میخورد
    چند تا سوال دارم :

1-اینکه موقعی که بازی می کنم بازیهای گرافیک بالا مثل gears of war گرمایی که از لپ تاپ خارج میشه خیلی زیاد میشه میخواستم بپرسم طبیعی هست یا نه؟ و آیا این گرما موجب استهلاک زودتر دستگاه نمیشه؟
    با این گرما چه مدت میتونم کار کنم که به دستگاه مطمئن باشم آسیب نمیرسه؟
    2-آیا دی وی دی ریکاوری همون دی وی دی ویندوز تو جعبه هست یا باید خودم تهیه کنم؟
    3-الان این لپ تاپ امکانات wireless داره آیا میتونم بازیهای تحت شبکه رو با لپ تاپ دوستانم که اونا هم wireless دارن به صورت شبکه بازی کنم؟(اگه میشه یه راهنمایی کوچولو هم بزارید)
    4-برای ایجاد امکان تایپ فارسی تو ویستا باید چیزی نصب کنم؟
    5-آیا تو ماشین در حال حرکت از لپ تاپ استفاده کنم موجب خرابی میشه؟

ممنون و متشکر

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1-طبیعی است اگر خیلی زیاد داغ کنه احتمالا خود سیستم ریستارت میکنه به هر حال منم واسه لب تابم xps1330 میخوام بازیه gear of war رو بگیرم اگر دیدم خیلی داغ کرد سعی میکنم بطور پیوسته نشینم پاش!!
    2-اینو خودمم نمیدونم؟
    3-؟
    5-میگن بهتره محل استقراره لب تاب ساکن باشه!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون
    منتظر جواب بقیه دوستان بخوصوص registered user هستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1-اینکه موقعی که بازی می کنم بازیهای گرافیک بالا مثل gears of war گرمایی که از لپ تاپ خارج میشه خیلی زیاد میشه میخواستم بپرسم طبیعی هست یا نه؟ و آیا این گرما موجب استهلاک زودتر دستگاه نمیشه؟
    با این گرما چه مدت میتونم کار کنم که به دستگاه مطمئن باشم آسیب نمیرسه؟
    2-آیا دی وی دی ریکاوری همون دی وی دی ویندوز تو جعبه هست یا باید خودم تهیه کنم؟
    3-الان این لپ تاپ امکانات wireless داره آیا میتونم بازیهای تحت شبکه رو با لپ تاپ دوستانم که اونا هم wireless دارن به صورت شبکه بازی کنم؟(اگه میشه یه راهنمایی کوچولو هم بزارید)
    4-برای ایجاد امکان تایپ فارسی تو ویستا باید چیزی نصب کنم؟
    5-آیا تو ماشین در حال حرکت از لپ تاپ استفاده کنم موجب خرابی میشه؟

0 - مبارکه ... شیرینیش یادت نره lol

1- طبیعی هست ... سیستم خنک کننده ضعیفه و نمیرسه سیستم رو خنک کنه ... اما بهت پیشنهاد میدم یه سیستم آلارم برای سیستم بزاری ... مثلا HDD life که اگر دما و شرایط هارد سخت بود و داغ شد ارور بهت بده تا مطلع بشی ... در ضمن کولر پد هم برای بازی حتما بخر ... حتما ... اگر کولر پدی حرفهای (4 فنه ) بخری مثلا مدل تارگوس که 60 تا 80 تومنه میتونی تا 3 ساعت هم بازی کنی .... البته باطری رو در بیار که فشار به باتری نیاد

2- خیر ... اون DVD که توی سیستمه vista بهمراه یک سی دی driver هست (مطمئن بشو که دی وی دی ویستا هست) ... نیازی به ریکاوری نیست همون ها کفایت میکنه ... اما اگر دوست داشتی میتونی یک بک آپ بگیری ...

3- بلی ... آموزشش رو احتمالا در پست بعدی میدم ... کافیه شبکه کنید بصورت وایرلس بعدش راحت میتونید بازی کنید

4- باید بری توی control panel ... بخش Regional and Language Options (عکس کره زمینه ) ... بعد در قسمت keyborad and language روی گزینه change keybord و بعد هم دکمه add و انتخاب زیان persian ...

5- بهتره نکنی ... هارد 1520 ها با 3 تا پیچ وصله و ضربه گیر نداره ... و همچنین سیستم ضد لرزش و ضربه گیر هم نداره ... سیستم برای home & بیزینس هست ... نه برای کار در بیرون منزل

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوب ، راستی تا یادم نرفته بگم تونستی یه benchmark بگیر و score اش رو اینجا بزار ... من خودم با کانفیگ های بالاش زیاد کار نکردم ... اگر تونستی اینو بزاری ممنون میشم ( با نرم افزار 3d benchmark )

یه مشخصات کامل هم بزار

شبکه کردن دو لپ تاپ ( یا pc ) از طریق WLAN

اول در قسمت Network Connections بر روی Wireless Network Connection راست کلیک کنید و Properties را کلیک کنید

در پنجره باز شده در تب General بر روی Internet Protocol (TCP/IP) کلیک کنید و کلید Properties را کلیک کنید در پنجره باز شده اطلاعات IP را وارد کنید مانند : 192.168.0.1 و 192.168.0.2 و subnet در هر دو کامپیوتر 255.255.255.0

حالا در تب Wireless Networks بر روی کلید Add کلیک کنید در پنجره باز شده نام شبکه یا SSID را اینتخاب کنید این نام باید در کامپیوتر دوم هم یکی باشه

نوع network authentication رو بصورت Open و Data Encryption رو بصورت WEP قرار بدید و مطمئن بشید که گزینه the key is provided for me automatically تیک خورده و همینطور گزینه This is a computer-to-computer (ad-hoc) network تیک خورده باشه

همین تنظیمات رو در سیستم دوم هم انجام بدید

حالا هر دو کامپیوتر براحتی با هم شبکه شدند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

اره رفیق حتما یه بنچ مارک بگیر راستی اینی که گرفتی سیم هم میخوره دیگه منظرورم simcard

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوب امیدوارم زودتر بیاد هم مشخصات دقیق بنویسه ( سعی کن با نرم افزار everest یه مشخصات دقیق بگیری و report رو اینجا بزاری آخه لازم دارم )....

هم یه بنچ مارک دقیق بگیر ... rate ویستا هم بنویس

قربانت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    منظورتو از benchmark نمیفهمم بیشتر توضیح بده
    نرم افزارشو از کجا بگیرم؟
    این hdd life یه نرم افزاره یا یه وسیلست که وصل میشه و الارم میده؟
    کولرپد چه شکلیه؟میشه عکس بزاری؟60 تا 80 تومنیش گرونه ارزونترش نیست؟
    ببخشید یکم دیر اومدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    منظورتو از benchmark نمیفهمم بیشتر توضیح بده
    نرم افزارشو از کجا بگیرم؟
    bemchmark یه نرم افزار هست که قدرت گرافیک و رم و سی پی یو و هارد رو میگیره و رتبه میده بر اساس یک سری استاندارد ها ... اونوقت میتونی این رتبه را مقایسه کنی با سایر نوت بوک ها ... دقیقا همان چیزی که توی review ها میبینی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و مجموعه کامل :

کد:

که البته معروفترین 3D mark هست... اغلب score ها توی نوت بوک با همین مارک میشن

این hdd life یه نرم افزاره یا یه وسیلست که وصل میشه و الارم میده؟
    خیر یه نرم افزار هست و خیلی هم مفید ... همه جا حتی توی اغلب سی دی های نرم افزاری گیر میاد

کد:
    دانلود از رپید :

کد:

کولرپد چه شکلیه؟میشه عکس بزاری؟60 تا 80 تومنیش گرونه ارزونترش نیست؟

اینجا قبلا صحبتش بوده :

کد:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون از توضیحاتتون
    اینکه 6 مگابایته با دیال آپ چطوری دان کنم؟
    میرم میگردم بیرون پیداش می کنم.اگه موفق شدم نتایج رو میزارم
    بعد اینکه با این وضعیت داغ کردن اصلا از گرافیک نمیشه استفاده کرد که؟
    باتری رو در میاریم یا به شارز وصل نکنیم گرما کمتر نمیشه؟
    یه سوال دیگه من اینهمه پول بدم کولر پد بخرم مطمئن باشم که گرما رو میگیره و میتونم بی دردسر بازی هم بکنم؟
    این کولر پد ها برای هر سایزی هست؟یا باید مخصوص 15.4 بخریم؟اگه سایزی نباشه که برا همه لپ تاپ ها سوراخ هاش جلوی سوراخ های هوا قرار نمیگیره؟
    خودت واسه فروش داری؟
    قیمتا
    زیر 60 تومنی چیزی نیست؟

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •