هرچی گشتم انجمنی درباره این گوشی پیدا نکردم اگه کسی اطلاعاتی درباره این گوشی داره لطفا کمک کنه![]()
هرچی گشتم انجمنی درباره این گوشی پیدا نکردم اگه کسی اطلاعاتی درباره این گوشی داره لطفا کمک کنه![]()
من این گوشی رو دارم، ازش کاملا راضیم.
چند تا سوال . ممنون ميشم دوستاني كه اين گوشي رو دارن جواب بدن :
گوشي از لحاظ نرم افزاري چه جورياست ؟؟؟؟ سرعت باز كردن آيكونها و تصاوير و يا اجرا كردن آهنگ يا فيلم ؟؟؟؟
كيفيت عكسهاي گوشي چطوره ؟؟؟؟ ( حتما چند تا عكس تو حالتهاي مختلف بگيريد مثل نور شديد آفتاب و تاريكي مطلق و با فلش و نور معمولي اطاق و ... )
كيفيت صداش چطوره ؟؟؟؟؟ در حد كداميك از گوشي هاي سوني اريكسونه ؟؟؟؟؟ مثلا من كيفيت پخش k850 رو فوق العاده ديدم ( هم از نظر بلندي و هم كيفيت كه عالي بود ) اين چي ؟؟؟؟؟
تا چقدر رم رو به خوبي ساپورت ميكنه ؟؟؟ اگه مثلا يه 4 گيگ بندازيم مشكلي نداره ؟؟؟؟؟
گوشي خوش دستي هست ؟؟؟ (موقع كار كردن و اس ام اس دادن )
فعلا به اينا جواب بديد تا بعد دوباره مزاحم ميشم .
عكس فراموش نشه . حتما چندتا بگيريد و تو يه فايل زيپ شده همينجا آپ كنيد .
ممنون ميشم .
جواب خیلی از سوالاتتون رو با خوندن این بررسی پیدا می کنید
سرعت گوشی کلا بد نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت عکس های دوربین در نور شدید آفتاب عالیه مسلما. در تاریکی مطلق و نیمه تاریک هم اگر فاصله نزدیک باشه فلاش زنون به کمک میاد و تصویر عالی میشه ولی اگه فاصله خیلی زیاد باشه (منظره در شب) فلاش رو باید خاموش کرد و کیفیت تصویر چنگی به دل نمی زنه و دوربین به حرکت دست حساس میشه.
گوشی از نظر اندازه خیلی عالیه و خوش دست هم هست.
نمونه عکس های این دوربین اینجاست: (برای رفتن به صفحه بعد Next رو بزنید.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ممنون . اگه ممكنه چند تا عكس هم از خودتون اينجا بذاريد . ممنون ميشم .
كيفيت صداش در چه حده ؟؟؟؟ دوستاني كه اين گوشي رو دارن جواب بدن . ممنون ميشم .
راستي آخرين قيمت اين گوشي با گارانتي اصلي چنده الان ؟؟؟؟؟
منم درباره این گوشی سوالاتی دارم . کیفیت فیلم برداری و ضبط صداش چطوریه ؟
با توجه به این که کابل و سی دی نرم افزار نداره این دوتا رو میشه از بازار تهیه کرد ؟ قیمتشون چقدره ؟
كسي نميخواد اينجا جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)