سلام. این اولین بحث من توی پی سی ورلده. امیوارم خوشتون بیاد. اشعار زیر از خودمه. امیدوارم لذت ببرید.
درآتش عشق دیگران دودی نیست درتـــــارخیــــال دیگران پــودی نیستدرجان و دلت عشــــق خدارابنمای جزعشق خدای بردلت سودی نیست
باعشق خدا در دوجهان باش و صفاکن بادیده ی دل دیده ی خود رنگ خداکنآرامش جـــــــان نزد خداوند قدیر است بایادخـــــدا دل ز غـــــــم و درد رهاکن
گرمی اشگ دوچشمم قلب من را آب کرد بهررؤیادیدنش چشم مرادرخـــــــواب کردتاکه در یادم بماند صـــــــــورت چون ماه او بردل بی تاب من عکس رخش راقاب کردآمدوبابــــــوی خود ازمن گرفته صبح وشام این دلـــــم را از ازل بایادخود بی تاب کردتشنــــــــه ی دیداراوبودم ازاوّل تاکــــــنون اوکه بایادی زمن جــــــان مرا سیراب کردمن فروماندم به کارخود قـــدم اندر قــــدم یــــــارمــن بایـک نوا من را کلــــیدباب کردازسیاهی شبم قــلـــــــــبم سیاه وتار بود چهـره ی نورانی او شام من مهـــتاب کردجای من دربین یاران خــودم بس تنگ شد اوکه آمـــد مهرمن جادردل اصــحـــاب کرد
آیتی ازرحمت حـــق ، یاعلی روح فریادأنَاالحَــــــق ، یاعلیعزّت هردوجــــهانی ، یاعلی غمگساربی کسانی ، یاعلیای تمـــام جان خاتم ، یاعلی باعث بوددوعالــــــــم ، یاعیمظـــهرعدل وعدالت ، یاعلی جــــان من برزیرپایت ، یاعلیهستی وجان بتولی ، یاعلی باعث فخـــــررسولی ، یاعلیای تومــــولاوتوسرور ، یاعلی ای توهادی وتورهـــبر ،یاعلی
نــاله و درد و غــــــم و رنــــج جــــــهــان دیده ها گریـــــــان و دلـــــــهاخـــــــون ازآن
هرطرف رابنگرم دررنج وغم بینم کســی یابگریدازغمی یاخون چکـــــــانددرنهــــــــا نآنچنان درماتم واندوه خودگـم گشــته اند خودبگویی نیست گشته هرامیدی درجهانهرکجارفتم سخن ازرنجهاوغــــــــم برفت من ندیدم ازکســی شکــــرخــــــدارابرزباندست بگشا از غم وبشنوسخنهایی زمن برخــــــدادارم امــــــید نیک انـدیشی درآنمشکل ودردوغــــــمت راباخدایت سازکن ای برادر! تاکــنون خوردی غم یک لقمه نانکوچـــــک وخاروذلیلش دار، هررنج ومحن خنده ای کن آشـکاراجای اشکـــی درنهانباهمه لطــــــــف خدای وباهمه نیروی تو هرغمی راهست پایانف هرزمان وهـرمکانناله واشک وفغان تو دوروزی بیش نیست میرسد خرّم بهاری بعدهرسوزخــــــــــزان

جواب بصورت نقل قول