تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل کابل Usb

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.r.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مشکل کابل Usb

سلام.من یک مشکلی دارم.گوشی من N73 هست.وقتی که USB رو وصل میکنم و میزنم رو Mass storage و یا هر چیز دیگه پایین سمت راست صفحه این پیغام رو میده.

این واسه چیه؟اول فکر کردم از موبایلمه.بعد با یک موبایل دیگه امتحان کردم دیدم بازم همونه.بعدشم یک کابل USB دیگه خریدم ولی بازم همینه.میشه راهنمایی کنید؟
    ممنون.
    Last edited by m.r.s; 25-09-2008 at 19:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzadn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما نرم افزار گوشیتون رو از سی دی درون جعبه نصب کردید؟ اشکال از کابل یا گوشیتون نیست بهتره اول نرم افزار همراه با درایور رو نصب کنید ( برای احتیاط درایور usb ) و بعد دوباره امتحان کنید این مشکل معمولا برای گوشی های نوکیا زیاد پیش میاد ....

3. این کاربر از behzadn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

!! مشکل از کابل نیست !! این ارور وقتی میاد که درایور ها شناخته نشده باشه یا درگاه USB درایور هاش نصب نباشه و یا اصلا USB وصل نشده باشه !! توی سی دی میتونید Pc Suite رو نصب کنید تا مشکل حل بشه ! ولی به نظر من از سایت نوکیا این برنامه(pc Suite) رو دانلود کنید چون هم ورژن جدیدتره و هم با همه موبایل های نوکیا سازگاره !!!

اما شما میگید برای Mass Strong هم این ارور میاد !! پس 2 تا چیزه دیگه بهتون میگم :: از بایوس ببینید درگاه Usb خاموش نباشه و درایور Usb رو یک باره دیگه نصب کنید !!! در ضمن Usb جلوی کیس استفاده نکنید و 1 سوال :: شما پورت Usb نصب کردید یا مادربرد خودش درگاه داره ؟؟

یک بار هم یک فلش بذارید بعد PC رو ریست بدید بعد که ویندوز اومد بالا شاید درست شده باشه ولی احتمالش کمه
    Last edited by ||SIAVASH||; 25-09-2008 at 20:48.

5. این کاربر از ||SIAVASH|| بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzadn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگر به pc suite دسترسی ندارید میتونید درایور usb رو به صورت جداگانه نصب کنید که لینکشو زیر گذاشتم . از طریق device manager به راحتی میتونید نصب کنید . و اگه pc suite رو نصب کنید دیگه احتیاجی به این کارا نیست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.r.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.مشکلم حل شد . ایراد از این بود که خیلی کثیف بود محل اتصال کابلم.
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر به pc suite دسترسی ندارید میتونید درایور usb رو به صورت جداگانه نصب کنید که لینکشو زیر گذاشتم . از طریق device manager به راحتی میتونید نصب کنید . و اگه pc suite رو نصب کنید دیگه احتیاجی به این کارا نیست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام از پیشنهاد شما در مورد این درایور ممنون مشکل من حل شد به همه دوستان هم پیشنهاد می کنم برای حل این مشکل این درایو را نصب کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •