سلام دوستان
من يه مقاله آموزشي در مورد راه اندازي شبكه و اتصال چند كامپيوتر از طريق بلوتوث لازم دارم
دوستاني كه در اين زمينه اطلاعاتي دارن ممنون ميشم كمك كنن
منتظرم![]()
سلام دوستان
من يه مقاله آموزشي در مورد راه اندازي شبكه و اتصال چند كامپيوتر از طريق بلوتوث لازم دارم
دوستاني كه در اين زمينه اطلاعاتي دارن ممنون ميشم كمك كنن
منتظرم![]()
كسي نيست كمك كنه ..
دوستاني كه اطلاعاتي دارن ممنون ميشم كمك كنن ...
نياز فوري دارم
دوست من هیچ کاری نداره اصلا نیازی به مقاله نیست ! اگرم دنبال مقاله ای بدون که فارسی اش گیر نمیاد اگرم بیاد هم دی میاد هم جابش نمیاد!
اگر نمی تونی درست کنی بگو بهت بگم چه کنی ! راستش اصلا نمی صرفه با بلوتوث شبکه درست کرد ! برد کم سرعت کم ، با 30 تومن خرج واسه هر کامپیوتر راحت یه شبکه ی وایرلس می تونی بسازی با سرع 11 مگا بیت در ثانیه ...
سلام دوست عزيز e.khafan
راستش رو بخواي نه نمي تونم درست كنم ..
يه راهنمايي و آموزش كلي لازم دارم اگه لطف كني يه دنيا ممنون ميشم
سلام ببخشید دیر شد .
ببین اولین کاری که می کنی اینه که بری بلوتوثت رو نرم افزاری روشن کنی ، این کاری نداره تو همون قسمت بلوتوث دیوایسس تب دوم turn discovery on ،
بعد برو سر کامپویتر دیگه ای که می خوای شبکه کنی ، کامپویتر اول رو که بلوتوثش روشنه" پِیر" کن ( ببر تو لیست با دکمه ی "اد "و انتخاب "پس کی ")
حالا برو تو ی کنترل پنل جفت کامپیوتر ها و در قسمت نتورک کانکشنز ، لوکال اریا کانکشنز رو پیدا کن و بلوتوث رو enable کن ،
حالا بر روی بلوتوث نتورک کانکشن یکی از کامپیوتر ها دابل کلیک کن تا باز بشه ، اسم اون یکی کامپیوتر هست ، روش کلیک کن و کانکت رو بزن ، حالا جفتشون کانکت شدن ، ا
لبته مثل شبکه های کابلی نمی تونی یه سری از کار هارو انجام بدی ولی برا شیر اینترنت و بعضی کارا خوبه ، شیر کردن اینترنت هم باید روی هر دو کامپیوتر باشد و تیکش روشن باشه .....
کاری چیزی بود در خدمتم
خوب راس میگه بیچاره
شبکه وابر لس استفاده کن
من دو تا بلوتوث بند انگشتی خریدم ولی حتی با فاصله نزدیک هم شبکه نمشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)