سلام رفقا
من يه گوشي n70 دارم . يك سري پيامك توي مموري كاتم هست و تعدادي هم توي حافظه ي گوشي . ميخواستم بدونم چطور ميتونم پيامك هاي توي گوشي رو به رم منتقل كنم. . در ضمن هنگام تغيير حافظه پيغامي براي كپي نميده .
ممنون از كمكتون.
سلام رفقا
من يه گوشي n70 دارم . يك سري پيامك توي مموري كاتم هست و تعدادي هم توي حافظه ي گوشي . ميخواستم بدونم چطور ميتونم پيامك هاي توي گوشي رو به رم منتقل كنم. . در ضمن هنگام تغيير حافظه پيغامي براي كپي نميده .
ممنون از كمكتون.
messaging ----------->settings---------->other------------>memory in use
memory in use از حالت phone memory تغییر بده
همین !
اسپرينگ جان اينو ميدونم ولي با تغيير حافظه پيامهاي قبلي توي رم كپي نمشه كه . من ميخوام پيامهاي توي گوشي رو به رم منتقل كنم.
برو بچ كسي اطلاعاتي در اين مورد نداره؟
دوباره سلام
بچه ها سوالم رو يه جور ديگه ميگم
چطور ميشه پيام هايي رو كه از طريق pc suit ريختم تو كامپيوتر به n 70 منتقل كنم. اگه امتحان كرده باشيد امكان كپي پيست معمولي از كامپيوتر به موبايل نيست.
بابا يعني هيچ راهي نداره؟
ميخوام گوشيمو بفروشم كلي sms توشه.
كمك
با سلام
من هم در اين ضمينه مشكل دارم ،منم مي خوام اين كارو بكنم ولي بلد نيستم.
/*يا حق*/
2راحل پیشنهادی من:
1 از اخرین ورژن این نرم افزار(pc suit)که در سایت نوکیا است استفاده کن چون قابلیت کپی کردن رو داره
2. ازگوشیت back up بگیر
با سلام به somaye19 و vosugh
بچه ها نمیدونم باید گفت متاسفانه یا خوشبختانه نه با pc suite و نه با هیچ چیزه دیگه ای نمیشه smsهارو از یه کامپیوتر یا موبایل به گوشی فرستاد
فقط شاید بشه از طریق یه xplorer یا یه نرم افزار manage روی گوشی برین به این آدرس و این فولدر و کپی و روی مموری ریخت و بشه دوباره برگردوند
C/mail برین توی درایو c که ماله گوشیست یا درایو E که ماله مموریست فولدره Mailرو copy & paste کرد
.
به امید پیروزی
مرتضی![]()
سلام دوست عزيز
ولي تو اين مسيري كه شما مي فرماييد چيز زيادي نداره چند تا آيكون داره كه اونم مثله اين كه كد شده هستند.تا بعد
/*يا حق*/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)