سلام
باید به این شکل عمل کنم ؟
این هم میشه، بهر حال چیزی که کاربر KhepeleSibilo هم قصد گفتنش را داشتند، این بود که ما باید دو محور داشته باشید.
با این پست تان میشود گفت یک محور نام درس یا کلاس است و محور دیگر درصد قبولی.
با توجه به pm تان من این وارد این تاپیک شدم، وگرنه توضیحات KhepeleSibilo کاربر بد نبوده.
براي اين كارها قديم كه يك عالمه Activx پيدا كرده بودم، اما من هميشه ترجيح مي دم اين ترسيمات رو ساده توو picturebox انجام بدم
یک نمونه ActiveX خیلی مشخص که این کار را انجام میداد، Microsoft Office Chart بود که الان که تست کردم در Office2007 هم نسخه 11 کنترلر فوق موجود است.
میتوانید یک چک کنید و ببینید همچین چیزی روی سیستم تان دارید؟ (Project->Add Components (Ctrl+T
اگر پیدایش کنید، من طریقه کارش هنوز تا حدودی یادم است، ولی متاسفانه یادم نیست دقیقاً بدون Office در رایانه مقصد میشد کارش انداخت یا نه!!
=====
البته کنترلر آماده برای VB9 هم دارم، ولی ...
=====
اگر هم فقط میخواهید یک نمودار میله ای ساده نشان دهید، شاید خودتان رسم کنید ساده تر باشد. (همانطور که کاربر KhepeleSibilo هم گفت)
مثلاً برای رسم یک مستطیل توپر میتوانید این دستور را استفاده کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی کافیست یک ارتفاع Max در نظر بگیرید و با توجه به درصد هر مورد، ارتفاع میله استوانه ای را مشخص کنید.
=====
یک نیمچه کلک دیگر هم میتوان زد، که در VB9 فوق العاده ساده است ولی تا حالا در VB6 تست نکردم (یعنی آن زمان جونی ها که VB6 کار میکردم، این چیزها هنوز به ذهنم نرسیده بود!)
یگ الگوی مشخص و پایه HTML بسازیدو آن را در پروزه ذخیره کنید، بعد با توجه به اعداد و ارقام مورد نظر Width و Height های String شده داخل نمونه را تغییر دهید و در نهایت html را روی فرم نشان دهید.
مثل همین سایت، در قیمت pm ها دقت کرده اید؟ میبینید چگونه تعداد pm های دریافتی و ارسالی و خالی را در یک نمودار HTML ساده نشان میدهد؟
در VB9 که اینکار حداقل سه مزیت دارد.
- هیچ کنترلر و dll خارجی و ActiveX نمیخواهد. (کنترلر WebBrowse در Toolbar موجود است)
- میتوان بسیار بهتر از ترسیم مستقیم و رسم روی گرافیک و زیبایی کار کرد.
- پیاده سازیش خیلی ساده است.
در VB6 هم فکر کنم بشود از WebBrowse خود ویندوز استفاده کنید. (Project->Add Components (Ctrl+T
بعد میماند بحث دادن html که آیا میشود یک String را مستقیم داد و یا باید مسیر فایل را داد.