BindingSource و DataSet و TableAdapter حاوی یک رکورد هستند چگونه می توان مقدار یک فیلد آن مانند فیلد Name را برگرداند
BindingSource و DataSet و TableAdapter حاوی یک رکورد هستند چگونه می توان مقدار یک فیلد آن مانند فیلد Name را برگرداند
شما بايد از DataSet براي برگرداندن اطلاعات استفاده كنيد
مثلا براي براي بازيابي يك سطر خاص:
اين دستور به وسيله DataSet كه قبلا از اطلاعات پر شده است از جدول TableName (نام جدول خودت تو بانك)سطر اول جدول رو و مقدار ستون FieldName (همون فيلد Name خودت)رو بر مي گردونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MTPROG; 08-07-2008 at 00:39.
دوست عزیز لطفا کد C# را بنویسید
(در C# خاصیتی به نام Item وجود ندارد)
فکر کنم این کارتون رو راه بندازه :
البته به جایه dataset از datatable هم میتونید مستقیم استفاده کنید از dataadapter مستقیم datatable رو fill کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من یک رکورد با این دستور بازیابی کرده ام
CustomerTableAdapter.SelByCoId(Convert.ToInt32(dat aGridView1.SelectedRows[0].Cells[0].Value));
اما در DataSet تمام رکوردها وجود دارد پس از دستور دیگری باید استفاده کنم.
ممنون می شوم من را راهنمایی فرمایید.
دوست خوب من از همون دستوری که گفتم چرا استفاده نمیکنی اخه خیلی سادست . تو اون کدی هم گذاشتی شما داری یه Record رو از تو Gridview انتخاب میکنی اصلا ربطی به dataset نداره که از همون کد استفاده کن یه مثال ساده میزنم .
مثلا میخوای سطر اول (همون row 0) و ستون Customer-name رو از جدول Customers اطلاعاتش رو داخل تکس باکس نشون بدی کدش این میشه .
ds هم منظور همون اسم dataset هست که انتخاب کردی .
میتونی از datatable هم استفاده کنی بجایه dataset فرقی نداره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bracket; 09-07-2008 at 13:45.
ممنون دوست عزیز مشکل من حل شد از لطف شما سپاسگزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)