تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: براي کلاس عملی در مورد شبکه های کامپیوتری به كجا مراجعه كنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض براي کلاس عملی در مورد شبکه های کامپیوتری به كجا مراجعه كنم ؟

سلام به همه دوستان
    من دوست دارم که کار با شبکه های کامپیوتری را تا حدی که بتونم در یه جایی در این زمینه کار کنم یاد بگیرم
    میشه دوستان راهنمایی کنند که کجا میتونم اموزش های لازم را در این زمینه ببینم؟(با توجه به اینکه من در اصفهان هستم)
    یه اموزش عملی و کاربردی و در عین حال ساده
    ببخشید اگر سوالم خیلی با مباحث انجمن مرتبط نیست ولی ممنون میشم که دوستانی که این دوره ها را طی کرده اند من را راهنمایی کنند

داره خودمونی میشه saeeded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه منظور شما یاد گرفتن به اشتراک گذاری فابل ها و برنامه و اینترنته که کار 2-3 ساعته ... تو همین انجمن هم کلی بحث شده ... و کلاس رفتن و آموزش دیدن کار بیخودیه ... فقط کافیه تو ویندوز F1 رو بزنی راهنمایی های مربوط به شبکه شو مطالعه کنی ولی اگه منظورتون اینکه که شبکه کامپیوتری رو یاد بگیرین نبایس یه راست با کله وارد این بحث بشین شما بایستی اول از همه با سیتم های کامپیوتری آشنا بشین و بدونین که کامپیوتر چجوری کار میکنه و در گام های بعدی وارد بحث شبکه های کامپیوتری بشین و نه بحث های ویزاردی و اشتراکی و .... بایس از اینجا شروع کرد که اصولا شبکه های کامپیوتری چطور بوجود اومدن پروسه ای رو که مهندسین کامپیوتری برای انتقال داده بین دو کامپیوتر سال ها پیش پشنهاد کرده بودن چیا بودن ؟ ....
    خلاصه اینو بگم اگه واقعا بخوایی شبکه های کامپیوتری یاد بگیری 2-3 سالی حد اقلش وقت میبره ... اینو هم بگم که میتونی 2-3 ساعته هم یاد بگیری ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •