سلام ...
برنامه ایی میخواستم که بشه عکس را بزرگ کرد بدون کاهش کیفیت و دیگه اینکه بشه مثلا یه فولدر که توش 1000 عکس هست را بدی و بگی همه عکس های داخل این فولدر را به این اندازه در بیار ......
لطفا لینک دانلود و اگه کرک و سریال داره یادتون نره .
ممنون
سلام ...
برنامه ایی میخواستم که بشه عکس را بزرگ کرد بدون کاهش کیفیت و دیگه اینکه بشه مثلا یه فولدر که توش 1000 عکس هست را بدی و بگی همه عکس های داخل این فولدر را به این اندازه در بیار ......
لطفا لینک دانلود و اگه کرک و سریال داره یادتون نره .
ممنون
برنامه پيشنهادي من PhotoZoom Professional هست
اين برنامه قابليت بزرگ كردن تصاوير با حفظ كيفيت و به صورت گروهي رو داره![]()
دانولد با كرك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از اينكه كمكم كرديد ....
و يه سوال ديگه اونم اينكه اين برنامه قابليت crop را هم داره که مثلا بگی عکس های داخل این پوشه را از بالا و پایین چقدر ببر ( bebor ) ممنون میشم اینم جواب بدین ....
akmfad1 من الان اومدم دانلود کنم دیدم لینکش خرابه . اینم اتارش ---> the requested file doesn't exist
نوشته شده توسط ferri
فكر نمي كنم اين قابليت رو داشته باشه فقط ريسايز داره و تغيير اندازه و كيفيت![]()
نوشته شده توسط ferri
لينك رو مجدد چك كردم مشكلي نداشت شما طريقه دانولد از راپيد شير رو بلدين
تو ثصفحه اي كه باز مي شه از پايين فري (free ) رو بزنين تو صفحه بعدي كه مياد بعد از عاداد معكئس يه تصوير با سه حرف نمايش داده مي شه شما اونا رو تو فيلم جلويش تاپيكنيد و اينتركنيد (با دانولد منيجر نمي تونين دانلود كنين)
دانلود شد اما نه با اين لينك بلكه با لينك داخل تاپيك كه داده بودي ( در ضمن روش دانلود هم بلدم ) ...
با اين حال ممنون
سلام.خسته نباشيد اگه امكان داره ؛ اين برنامه را براي من ؛ مجددا آپ كنيد.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)