راهنماییبا260 هزار تومن چه گوشی بخرم خوبه
راهنماییبا260 هزار تومن چه گوشی بخرم خوبه
هیچ انتظاراتی و معیار هایی نداری؟
اگه نداری و چیز خاصی برات مهم نیست:
من بودم K810 میگرفتم
Last edited by Farshadd; 04-04-2008 at 01:08.
موزیک :5700
دوربین: k810
اول : 5700
دوم : کا800
فقد 5700 رو مطمئن باش پشیمون نمیشی
یکی از پرسرعتترین گوشیهای نوکیا با کیفیت صدای عالی با صفحه نمایش فوق العاده
برخی امکاناتش حتی فراتر از n95 هست مثل خواندن متن اس ام اس قرار دادن فایل تصویری برای زنگ گوشی داشتن تراشه ی مسیقی و پردازنده ی داخلی 369 مگا هرتز و...
بعد از اینکه یکی دو روز باهاش کا کردی گوشیهای اسباب بازی مثل k800,k810 الا به چشمت نمیاد
دوربینشم 2 هست ولی خیلی کیفیت خوبی داره
دوست عزیز خیلی ممنون از پیشنهادتون ولی همیشه سعی کنید جوانب مردی و راستی را هم در نظر بگیرید! پیشنهاد خوبی دادید تا جمله 2تا مانده به قبلیش خوبه ولی دیگه نباید بیای شرکت و وشیهای دیگر را به استهزاء بگیری! همانطور که خودت هم مستحضری کسی که دوربین براش مهمتر باشه حتما باید بهش کا800 را معرفی کرد و اگر موسیقی اهمیت داشته باشه 5700 ! پس سعی کنید واقع بینانه دوستانه و منطقی پیشنهد بدید! بنده هم از این جسارت معذرت خواهی میکنم ولی امیدوارم پی به هدفم برده باشی که فقط میخوام دوستان عزیزمون درست انتخاب کنند و ضرر نکنند و بحثهای همیشگی و کلکلهای بیخود بین برند ها پیش نیاد!
با تشکر از شما دوست عزیز!
قربانت: مصطفی عشقی
دوست عزیز من عین حقیقت رو گفتم و گوشیهای دیگه رو استهزاء نکردم من برادرم یه k800 داره و خودمم دارم 5700 که سه روزه خریدم این دوگوشی زمین تا آسمون با هم فرق میکنن شما سعی کن بدون تعصب نظر بدی به نظر من 5700 تو کیفیت دوربین هم با k800 رقابت میکنه کلا این دو گوشی با هم قابل مقایسه نیست و نباید این اشتباه رو کرد
در هر صورت نظر من بود شاید دیگر دوستان نظر دیگری داشته باشن
سلام به همگی ....
دوستان شما چطوری دارین پیشنهاد میدین وقتی ایشون انتظاراتشونو از گوشی نگفتن ؟
توی این رنج قیمت کلی گوشی هست ....
اینطور پیشنهاد دادن و اینطور درخواست کردن اصلا نمیتونه قابل قبول باشه ...
موفق باشین ....
morteza_m2n جان، حالا که اینقدر روی کیفیت دوربین 5700 تاکید داری و میگی حتی میتونه با کا800 رقابت کنه، خوب بیا یه کاری کنیم. کا80 نخواستیم، بیا بهترین عکسی که با 5700 گرفتی رو بذار توی تاپیک قرار دادن عکسهای موبایل.
منم بهترین عکسی که با p990 گرفتم میذارم اونجا تا متوجه بشیم که کدوم یکی کیفیت "خیلی خوب" داه.
تا ايشون معيارهاشون رو نگن نميشه ولي
واسه دوربين
k810
u700
u600
k800
واسه موزيك هم
5700
5310
w850
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)