من می خوام تمام اطلاعات لازم برای نوشتن سیستم عامل ویندوز رو داشته باشم .حالا چه لینوکس باشه چه چیزی مثل اکس پی.
ولی نمی دونم باید از کجا شروع کنم .دقیقا چه چیزایی رو باید بدونم
از کی کمک بگیرم.
فکر کنم واضح باشه .کمکم کن . خیلی دس تنهام...
من می خوام تمام اطلاعات لازم برای نوشتن سیستم عامل ویندوز رو داشته باشم .حالا چه لینوکس باشه چه چیزی مثل اکس پی.
ولی نمی دونم باید از کجا شروع کنم .دقیقا چه چیزایی رو باید بدونم
از کی کمک بگیرم.
فکر کنم واضح باشه .کمکم کن . خیلی دس تنهام...
البته دال بر بی احترامی نباشه دوست عزیز، ولی بهتره شما از مفاهیم اولیه مانند اینکه لینوکس یک ویندوز مانند اکس پی نیست شروع کنید.
ثانیا تمام اطلاعات رو نمی توانید داشته باشید! توجه کنید تیمی که ویندوز اکس پی رو طراحی کردند یک نفر یا دو نفر نبوده بلکه یک گروه شاید هزار نفری مسئول این پروژه بوده اند .
برای طراحی هم شما نیاز دارید اطلاعات پایه ای ارتباطات سیستم مانند طریقه ی فعالیت CPU تا کنترل پورت ها رو داشته باشید.
در دانشگاه ما درسی بود برای فقط گسترش یک توزیع لینوکس که تنها مقطع مبتدی آن 3ماه بود و بعد تازه کار با lib ها و فایلهای سیستم بود که دو ترم دانشگاهی یعنی 8 ماه بود و بعد تازه کار روی گسترش یک توزیع(نه طراحی صرفا گسترش) بود که اون تا موقع تحویل یک توزیع گسترش داده شده توسط شما طول داشت.
ضمن اینکه تعدد زبانهای برنامه نویسی مورد نیاز هم باعث عدم توانایی یک نفر برای طراحی می شود!
البته این صرفا نظر و اعتقاد من هست
Last edited by taia; 30-03-2008 at 17:25.
مي دوني من تظاهر ندارم فقط مي خوام كاملا بفهمم سيستمهايي كه باهاشون كار مي كنم چه جوري نوشته شدن و طرز كارشون چه جوريه؟شايد سالها بعد يكي هم سوال خودمو از خودم پرسيد دوست دارم بتونم توجيهش كنم.من سليقه كاريم خيلي خوبه فقط راهش رو بلد نيستم كه تمام كار همينه.فكر كنم اگه ياد بگيرم بتونم يه ويندوز خيلي ناز 120 سال ديكه بسازم كه خودت تشويقم كني.به هر حال من هرگز نا اميد نمي شم.براي تو هم آرزوي موفقيت دارم.بهم گفتن مي تونم از برنامه cygwinبراي نوشتن استفاده كنم ولي شرمندگيم از اينه كه اصلا اين برنامه رو نميشناسم.كمكم مي كني؟ مي توني بهم نوشتن برنامه command .com رو ياد بدي؟
از بابت جوابی که بهم دادی ممنون .راس میگی من اطلاعاتم نتقصه ولی در حدیه که بهمون تو دانشگاه دارن یاد میدن .اگر کافی بود که دست به دامن دوستی مثل تو نمی شدم.
ممنون از لطفت
Last edited by Mohandes_mansour; 31-03-2008 at 16:53. دليل: دلیلی نداشت !
اول دوست عزیز، مطمئنا نه تنها من بلکه کل جامعه ی IT ایران شما رو تشویق خواهند کرد.
دوم، رنامه ی cygwin اصلا کارش چیز دیگه ای هست، این برنامه در ویندوز محیط لینوکس رو یادآوری می کند با این تفاوت که پلتفرم همان ویندوز هست.
در مورد سیستم عامل، ببینید شما شاید بتونید به تنهایی یک Kernel بنویسید همان اتفاقی که تقریبا در لینوکس افتاد و برای آن باید از زبانهای low-level مانند ++C استفاده کتید به دو مثال زیر رجوع کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی نوشتن یک سیستم عامل دوست عزیز باز هم می گم کار یک نفر نیست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآنقدر وسیع هست که نیاز به تخصص های فراوان باشه، از امنیت گرفته نا کارهایی مانند شناختن سخت افزار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)