سلام..شما با موجودي 800تا850هزارتومان چه نوت بوكي رو پيشنهاد ميدين؟اول گارانتيش مهمه برام بعد هم سي پي يو و رم!!! همين![]()
سلام..شما با موجودي 800تا850هزارتومان چه نوت بوكي رو پيشنهاد ميدين؟اول گارانتيش مهمه برام بعد هم سي پي يو و رم!!! همين![]()
گارانتی های توی ایران همشون یک جورایی کشک حساب میشن !!!
اصلا روی گارانتی ایرانی حساب نکن . چون همین شرکتهای ایرانی برای تعمیر میفرستن دوبی . پس همون چند ماه معطلی رو برای تعمیر داری . گارانتی های نوت بوت هم اینترنشنال هست .
اما به نظر من Dell یه چیز دیگه اس ! اگه بتونی سفارش آمریکا پیدا کنی که دیگه حرف نداره .
Toshiba & fujitsu-siemens
best : Fujitsu-siemens
ممنون از كمك دوستان..حالا كه قراره dellبگيرم ميشه مدلش رو هم بگين ؟(با اين قيمت البته)..كسي از مدل Dell 6400اطلاعاتي نداره؟
Dell 6400 چند مدل داره . البته اینم بگم که یکی بهترین سری های حال حاضر بازار هم هست . به نظر من که گزینه مناسبیه .
هم شیک و هم قدرتمند . البته من مشخصات دقیقش رو ندارم . ولی میتونی توی انجمنها پیدا کنی .
عزیز فقط دل بگیر
قول میدم پشیمون نمیشه
در ضمن سری اینسپایرون رو پیشنهاد میکنم
توشیبا بهتره من با هردو کار کردم ولی توشیبا چینی هست
اگر به تونی به دبی بری از اونجا بگیری با این پول مدل بالا تری می تونی بگیری و چینی نباشه
ممنونم باز هم..حالا يه سوال كه پيش اومده برام اينكه دل بجز مدل ايرلندي نمونه ديگري هم تو بازار داره؟منظورم ساخت كشورهاي ديگه باشه؟
اچ پی hp
اگه دنبال این مارک هم بری ضرر نکردی . واقعا کارش عالیه . هر چی ازش بگم ، کمه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)