من یه برنامه میخوام که با نرم افزار کد ویژن نوشته شده باشه و با نرم افزار پروتئوس هم طراحی شده باشه
عنوان برنامه اینه:
دو تا AT MEGA 8 به وصل شوند اولی ولتاژ ورودی رو برای دومی بفرسته و دومی اون رو روی پورت مربوط به خودش نشون بده
![]()
من یه برنامه میخوام که با نرم افزار کد ویژن نوشته شده باشه و با نرم افزار پروتئوس هم طراحی شده باشه
عنوان برنامه اینه:
دو تا AT MEGA 8 به وصل شوند اولی ولتاژ ورودی رو برای دومی بفرسته و دومی اون رو روی پورت مربوط به خودش نشون بده
![]()
سلام
گرچی ریز پردازنده ها با دات نت کار ندارد ولی ....
نرم افزار Proteus بسیار قوی است و خودش شامل سمپل های بسیار زیادی است، حتی الگوریتم های پیچیده ای مثل شطرنج را هم دارد.
تنها کمکی که میتوانم بکنم ارائه آخرین نسخه آن است. (نسخه 7 و اپدیت 2/7 و کرک)
فقط چه حیف و صد افسوس که یک کم با ویستا سر ناسازگاری دارد، که انشا ا... در نسخه های آینده رفع شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با نرم افزار پروتئوس اشنا هستم من می خوام با نرم افزار ای وی ار کد ویژن برنامش رو بنویسم و با نرم افزار پروتئوس اون رو طراحی کنم
سلام
متاسفانه به علت گذشت زمان جزئیات، آدرس دهی ها (حالت page بندی های جالب 80C196) یا تخصیص بردار وقفه ها، تنظیمات تایمرها و فلاگهای مربوطه با آدرس و نام، تنظیمات کلارک و دسترسی به RS232 و... را فراموش کردمو کمک کدی نمیتوانم بکنم، وگرنه همان اول .....
اگر بخواهید میتوانم نسخه کدویژن را هم برای دانلود بگذارم ؟؟؟؟
پیشنهاد میکنم سوالتان را در بخش های الکترونیک یا مثلاً روباتیک همین سایت بپرسید. انشا ا... که مشکلتان حل شود.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)