تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: ارتقا سیستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض ارتقا سیستم

با سلام

من تازه با این انجمن اشنا شدم امیدوارم جای درستی سوالم رو مطرح کرده باشم.
    از حدود سه سال پیش این سیستم رو دارم

MB Asus P4P 800 E Deluxe
    CPU 3.2 Intel FSB 800
    RAM 1 G (512 * 2) Kingston 533 Highper
    VGA 6800 Geforce Aopen GT nvidia

در حال حاضر می خوام این قطعات رو ارتقا بدم تا اخرین جایی که امکان داره نکته اصلی که خیلی مهم هستش اینه که کلیه قابلیت هایی که من با این سیستم در حال حاضر دارم می خوام حفظ بشه بعد ارتقا سیستم مهمه .

در ارتقا سیستم قیمت اصلا مهم نیست فقط قطعات با هم ساز گاری کامل داشته باشن . خوشحال می شم قطعات جایگزین رو بهم معرفی کنید .

ممنون

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هر حال یه بودجه ای رو باید مشخص کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به هر حال یه بودجه ای رو باید مشخص کنید.
    ممنون از توجهتون . ولی برای من قیمت مهم نیست مهم داشتن سازگاری کامل قطعات باهم دیگه و ارتقا قابلیت های سیستممه با حفظ امکانات فعلی سیستم.
    من اون موقع نزدیک 500000 تومان فقط پول کارت گرافیک رو دادم دوستانی که اون موقع تو بازار بودن یادشونه قیمت رو . پس من روی قیمت هیچ حساسیتی ندارم .
    البته دیگه با اب خنک نشه (سیستمهای رویایی موجود)

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

در حال حاضر می خوام این قطعات رو ارتقا بدم تا اخرین جایی که امکان داره نکته اصلی که خیلی مهم هستش اینه که کلیه قابلیت هایی که من با این سیستم در حال حاضر دارم می خوام حفظ بشه بعد ارتقا سیستم مهمه .
    منظور از "حفظ امكانات فعلي سيستم" چيه؟ شما يه سيستم جديد مي خوايد ببنديد ديگه... اولا بايد يك سقف بودجه مشخص كنيد وگرنه من ممكنه سيستم Workstation معرفي كنم كه 10 ميليون هزينه برداره و ثانيا توقع از سيستم مثلا براي بازي هست يا طراحي سه بعدي يا محاسبات سنگين...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام

Workstation یکی از ارزوهامه بالاخره یه روزی میگیرمش
    اما در حال حاضر برای این چهار قلم 2000000 البته بدون حساب این قطعاتی که می خوام از سیستم قبلی رد کنم .
    در مورد کارایی سیستم اگه خیلی راحت بگم اینه که یه چیزی می خوام که همه کاره باشه البته امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.

راستی اگه قطعات محبت می کنین معرفی می کنین قیمتش رو هم بزارین چون شهرستان هستم.
    در ضمن این قطعاتی که در حال حاضر دارم چقدر می شه فروختش ؟

شرمنده حسابی مزاحم دوستان شدم

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خيلي ارزش فروختن نداره مخصوصا 6800GT چون به قيمت نمي خرن و فروختنش حيفه بخصوص با اون قيمتي كه گرفتي... بقيه قطعات رو شايد 120-130 بردارند.

با 2 ميليون قاعدتا يه همچين سيستمي ميشه:

cpu--- Intel Q6700
    main----Asus Maximus Extreme
    ram---- Crucial Ballistix DDR3 PC3-12800 2GB
    vga---- Sapphire 3870 X2 - 1GB

اينا ممكنه پيدا نشه گذشته از اين اگه تا يكي دو ماه ديگه صبر كني نتيجه بهتري مي گيري (بخصوص در مورد cpu)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خيلي ارزش فروختن نداره مخصوصا 6800GT چون به قيمت نمي خرن و فروختنش حيفه بخصوص با اون قيمتي كه گرفتي... بقيه قطعات رو شايد 120-130 بردارند.

با 2 ميليون قاعدتا يه همچين سيستمي ميشه:

cpu--- Intel Q6700
    main----Asus Maximus Extreme
    ram---- Crucial Ballistix DDR3 PC3-12800 2GB
    vga---- Sapphire 3870 X2 - 1GB

اينا ممكنه پيدا نشه گذشته از اين اگه تا يكي دو ماه ديگه صبر كني نتيجه بهتري مي گيري (بخصوص در مورد cpu)
    با سلام

در مورد MD بیشتر برای کار بازی خوبه . مشکل اینه که من دقیق احتمالا جواب شما رو ندادم من دنبال چیزی می گردم که حتما پنج تا PCI و R232 رو داشته باشه ( حفظ امکانات فعلی) کار محاسبات سنگین رو انجام بده و در ضمن گوشه نظری هم به بازی های روز داشته باشه

ممنون از وقتی که گذاشتید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب الان ديگه معيارها كمي تغيير كرده. با سريال پورت كه ميشه پيدا كرد ولي ديگه بايد از يكي دو تا اسلات PCI گذشت كرد وگرنه خيلي نميشه از سيستم قبلي فاصله گرفت... (موندم شما چطوري پنج اسلات رو پر كردي؟)

اون چيزي كه مورد نظر شماست و ارزش ارتقا دادن رو داره حداكثر سه اسلات PCI خواهد داشت (بين رده بالاها فقط Commando چهارتا داره كه چيپش هم نسبتا قديمي شده) . نرم افزار هاي محاسباتي كه استفاده مي كنيد يا قراره استفاده بكنيد چي هست؟
    اون سيستم قدرت محاسباتي بالايي داره مگر اينكه شما مموري بيشتري لازم داشته باشيد. با دو ميليون براي چهار قطعه فكر كنم بشه زئون نسبتا قوي هم بست ولي دو تا مشكل داره يكي اينكه مموريش احتمالا خيلي گرون ميشه و ثانيا اصلا به درد بازي نمي خوره...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از 5 تا الان 4 تا در حال استفاده هست

نرم افزار هم یه نرم افزار خاص هستش که یه الگوریتم خاصی رو محاسبه می کنه ولی حتما سیستم پیشنهادی شما از عهدش بر میاد فقط مشکل من با خط اول هستش که توضیح دادم . اینجور که بوش میاد باید صبر کرد شاید فرجی بشه

به هر حال از راهنمایی شما ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •