دوستان با سلام این کارت 3870 رو با چه مارکی و چه قیمتی و از کجا در ایران میتونم گیر بیارم .
ممنون![]()
دوستان با سلام این کارت 3870 رو با چه مارکی و چه قیمتی و از کجا در ایران میتونم گیر بیارم .
ممنون![]()
این کارت با بورد گیگابایت و قیمت 350 هزار تومان در بازار کامپیوتر رضا به فروش می رسد!
من Inno3D رو پیشنهاد میکنم در همین حدود و کمتر ...
دوستان عزیز ممنون
یه لطف دیگه بکنید و به من بگید که آیا در حال حاضر یعنی در همین روزها فردا یا پس فردا هم من رو مطمئن بکنید که میتونم گیرش بیارم و آدرس دقیق همونجا که میفروشه و شماره تلفن همون شرکت یا مغازه رو واسم پیغام خصوصی بذارید.
چون من از این کارت 4 تا میخوام .اگه کسی واسط میشه واسه خرید یا من خودم مستقیم با فروشنده در تماس باشم فرقی نداره فقط من این کارت رو تا فردا میخوام.
ممنون از همه .
یکی هم پیدا شه یکی از این کارتها برای من بخره!
آدرس : چهار راه ولیعصر - پاساژ کامپیوتر رضا
یکم به ویترین مغازه ها نگاه کنی پیداش میکنی!
inno 3d برای nvidia هست
..............
3870 تو ایارن فک مینم فقط club3d بتونی پیداکنی
قیمشتم 300
ایول بابا تو تیز هوشان میری؟
با هوش من شهرستان هستم . واسه همینه که دارم میپرسم و میخوام پستی خرید کنم.
actros جان قربون شکلت برم با اون مارک asus تو امظات
شماره تلفنی چیزی میتونی واسم زحمتش رو بکشی و اینکه این مغازه ها معتبر هستند آدم پستی خرید کنه.(منظورم اینه که اول پول بفرستم بعد جنس رو دریافت کنم)
منم مثل خودت شهرستان هستم
چرا خرید انلاین نمیکنی؟
کدوم (با عرض معذرت) ابله میره 350 تومن بده به 3870؟این کارت با بورد گیگابایت و قیمت 350 هزار تومان در بازار کامپیوتر رضا به فروش می رسد
از کی تا حالا inno3d برند ای تی AMD هم میزنه؟من Inno3D رو پیشنهاد میکنم در همین حدود و کمتر ...
آقا تو یه تاپیک میگین 3870 فقط برند CLUB 3D هست حالا اینجا چند تا برند عجیب غریب میگین....لطفا گمراه نکنید...
بهتره یه نماینده پیدا کنی سفارش بدی بیاره!تا از نظر گارانتی و این جور مسایل مشکلی نداشته باشی ولی اگه نمایندگی پیدا نکردی همون بهترین گزینه سایتهای معتبر فروش آنلاین هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)