سلام
دوستان مثلا نرم افزار Registry Mechanic رو دیدید در اون زمانی که سرچ شروع میشه یه کامپیوتر رو نشون میده با یه ذره بین در حال حرکت روش من از اون فیلم ها دارم چه طور نشونش بدم ؟
ممنون
سلام
دوستان مثلا نرم افزار Registry Mechanic رو دیدید در اون زمانی که سرچ شروع میشه یه کامپیوتر رو نشون میده با یه ذره بین در حال حرکت روش من از اون فیلم ها دارم چه طور نشونش بدم ؟
ممنون
سلام
اینها معمولاً تصاویر Avi هستند و توسط ActiveX مربوطه نشان داده میشوند.
دات نت به ذات راه حل مشابی دارد، تصاویر gif
حتی سمپل ها وانیمیشن های مرسوم جستجو و کپی و ... و...
مثلاً در نسخه 2008 این انیمیشن ها در مسیر زیر قرار دارند.
c:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0\Common7\VS2008ImageLibrary\1033\VS2008ImageLib rary.zip
در 2005 هم بود و باید مسیری شبیه همان داشته باشد.
خودم میدونم کجا هست
چه طور نشونش بدم
سلام
تصاویر gif با یک PictureBox ناقابل قابل نمایش هستند!
بدیهی است که ریسمان جاری باید برای نمایش gif آزاد باشد.
یعنی نباید از همان ریسمانی که تصویر را نشان داده اید برای عمل سنگین و زمان بر خود استفاده کنید.
برای avi هم که باید از ActiveX مربوطه استفاده کنید که الآن نامش را حضور ذهن ندارم.
قربونت اگه اینو واس ما پیدا کنی عالیهبرای avi هم که باید از ActiveX مربوطه استفاده کنید که الآن نامش را حضور ذهن ندارم.
سلام
1- اگر با نسخه 2008 کار میکنید راه های دیگری هم دارید
2- نام آن چیزی شبیه Microsoft Animation ActiveX control است که باید از بخش COM مرجعش را اضافه کنید.
ولی نام فایل اصلی MSCOMCT2.OCX است که در حالت معمول باید در System32 داشته باشیدش.
خصوصیات را تنظیم کنید (مثلاً AutoPlay=True) و در کدنویسی با کمک متد Open کنترلر فوق مسیر فایل avi مورد نظر برای نمایش را بدهید
اچی عزیز من متاسفانه 2008 ندارم عزیز
2005 دارم صبر کردن 2008 فول شه بعد بگیرمش
تو 2005 یعنی راهی نیست
سلام
یا gif و PictureBox
یا avi و MSCOMCT2.OCX (اگر فایل را پیدا نکردید، بگید آپلود کنم)
اینها به نظر شما راه حل نیستند، برادر؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)