تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشکل با یک ویروس خطرناک درایو ویندوز فرمت کردم ولی بازم هست

کـاربـر بـاسـابـقـه amin2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض مشکل با یک ویروس خطرناک درایو ویندوز فرمت کردم ولی بازم هست

سلام دوستانه عزیز تو رو خدا کمک کنید من رو من تو یه درد سر بزرگ افتادم که یه ویرووس امده تو سیستم من و سیستم رو خیلی کند کرده و من یک بار درایو ویندوز را فرمت کردم ولی بازم هست و من رو عصبی کرده و هر وقت مشکل کندیه سیستم پیش میومد با یه فرمت درایو ویندوز حل میشد ولی نمیدونم چرا حالا با اینکه یه بار ویندوز رو فرمت کردم بازم ویروس هست و سیستم کنده تقاضای کمک فوری دارم دوستان به دادم برسید ممنون از همگی

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

معلومه که ویروسش احمق نیست و میدونه خودش باید یه جایی کپی کنه که به این آسونیا قابل چشم پوشی نباشه شما یه آنتی ویروس خوب مثل کسپر بگیر و به روزش کن و بعد تمام درایوا رو اسکن کن
    تا حا لا هم خوش شانس بودی که با ویندوز عوض کردن مشکلت حل میشد یا شاید ویروس بود تو خبر نداشتی در ضمن اگر ویروسش خیلی چت باشه ممکن نذاره آنی ویروس نصب شه
    با این حال موفق باشی

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

وقتی که کاسپراسکای رو نصب کردی یادت باشه حتما آپدیت بشه . در ضمن اگراسم ویروس رو میدونی بنویس . بهتر میشه بهت کمک کرد .

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزیز وقتی درایوهات رو فرمت کردی مستقیم روشون دابل کلیک نکن! راست کلیک کن بعد اوپن.

شما باید درایواتونو فرمت کنین بعد از کسپر یا نود32 استفاده کنی! فقط بالایی یادت نره!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

دوستان ممنون از کمکاتون . من وقتی ویندوز رو عوض کردم به محض اینکه وارد ویندوز جدید شدم و بدون اینکه جایی کلیک کنم همونطور کند بود انگار اصلا ویندوز عوض نکردم و از دوستان متخصص در این امر میخوام که کمکم کنن و دوستان اگه میدونن چنین ویروسایی کجای ویندوز مخفی میشن بگن من برم حذفش کنم معمولا دوستان ویروس نویس این چیزا رو خوب بلدن دوستان کمک کنید ممنونمم

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستانه عزیز تو رو خدا کمک کنید من رو من تو یه درد سر بزرگ افتادم که یه ویرووس امده تو سیستم من و سیستم رو خیلی کند کرده و من یک بار درایو ویندوز را فرمت کردم ولی بازم هست و من رو عصبی کرده و هر وقت مشکل کندیه سیستم پیش میومد با یه فرمت درایو ویندوز حل میشد ولی نمیدونم چرا حالا با اینکه یه بار ویندوز رو فرمت کردم بازم ویروس هست و سیستم کنده تقاضای کمک فوری دارم دوستان به دادم برسید ممنون از همگی
    سلام عزيز

برو توي Dos دستور زير رو وارد كن

format c:\ / MBR

حال با يكي دوتا فاصله اين ورو اون ور

اين دستور محل خوندن سكتور ايتدايي براي بالا اومدن ويندوزت رو دوباره بازنويسي مي كنه

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیزمن پارتیشن بندی مجدد را برات پیشنهاد می کنم به خاطر این که بسیاری از ویروس های خطرناک در قسمت MBR ذخیره می شوند . بنابراین با نصب مجدد ویندوز مشکل رفع نخواهد شد .سربلند باشید .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.دوست عزیز یه کوچولو صبر کن قراره یه نرم افزار توپ برای از بین بردن ویروس به دستم برسه.
    بگیرم سریع آپش می کنم.جالب اینه که طرف میگه آنتی ویروس نیست،پس چیه خدا عالم است بر حال بندگان.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

سلام عزيز

برو توي Dos دستور زير رو وارد كن

format c:\ / MBR

حال با يكي دوتا فاصله اين ورو اون ور

اين دستور محل خوندن سكتور ايتدايي براي بالا اومدن ويندوزت رو دوباره بازنويسي مي كنه
    درست متوجه منظورتون نشدم لطفا مبتدیانه توضیح بدین ممنون میشم !!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

سلام دوست عزیزمن پارتیشن بندی مجدد را برات پیشنهاد می کنم به خاطر این که بسیاری از ویروس های خطرناک در قسمت MBR ذخیره می شوند . بنابراین با نصب مجدد ویندوز مشکل رفع نخواهد شد .سربلند باشید .
    میشه لطف کنید بگین قسمت MBR ویندوز کجاست ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •